Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet, hogy alapból magasabban...

Lehet, hogy alapból magasabban van a méhszájam?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem tanácsos állandóan vizsgálgatni magunk arrafelé, de kíváncsiságból megnéztem. Ciklus elején alig értem el, most pedig a közepe felé közelítve (elvileg még nincs ovu) már pláne nem... Meg is lepődtem, mert azt írták, hogy az elején "könnyen elérhető" lenne papírforma szerint, ovuláció környékén meg nehezen, de elérhető. Hát nem rövidek az ujjaim, hívjuk inkább normálisnak, de a könnyen elérhető erős túlzás. Ha ez így van, akkor ez csak a nagy átlagtól eltérő tulajdonság és nem jelent semmi hátrányt, ugye? Biztos, hogy nem a pózon múlott

2014. febr. 13. 20:12
 1/1 anonim ***** válasza:
Én az első terhességem előtt nem tudtam, mi a méhszáj, mert egyszerűen nem értem el. Miután megszültem, megtaláltam, és a mozgása is egyértelműbb számomra. Szóval ez tök alkati kérdés, jobb, sztem, hogy fentebb van, kisebb a fertőzésveszély, és egy hosszabb hímvessző sem tudja sérteni. Szóval sztem ne aggódj.
2014. febr. 14. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!