Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lombikosok, inszemesek?...

Lombikosok, inszemesek? Felesleges probálkoznunk?

Figyelt kérdés

A férjemnek 2012-ben azoospermiát diagnosztizáltak,kijelentették,h nem lehet közös gyermekünk,mert nincs a férjemnek spermája.Mi ragaszkodtunk a herebiopsziához,találtak jo minőségű spermiumot,az első 2 lombikot azzal csináltuk,6,7,8 sejtes embrioink lettek.A 3. lombik előtt csináltattunk egy spremavizsgálatot a 0-ból 2,7millio spermaszámunk lett.10% gyorsan mozgó, 10% lassan mozgo,a biologus szerint bőven elég lombikhoz.A 3. lombikot friss spermából csináltuk.3embriot visszaültettünk és nem maradt meg.:( De sajnos non vékony volt a nyálkahártyám.

Esetleg nem lehetne megprobálkoznunk inszemmel?Soha nem volt inszemünk,de nagyon sokminenkinél hallottam,h spontán sikerült.

2014. márc. 23. 21:14
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
e-vitamint szedtem és vörösbort ittam,sajnos nem segített,dupla adag hormont kaptam gondolom ez vékonyítja el.
2014. márc. 24. 13:07
 22/22 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy az inszem sokat érne sajnos.

Én úgy tudom, hogy az Estrofemet most is lehet feliratni, bár nekem nem volt rá szükségem, de az E vitamin is jó ötlet, hátha segít.

Nálunk is látóterenként 1 volt a párom eredménye, mikor 2,5 éve lombikunk volt.

2014. márc. 24. 13:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!