Lombikosok, inszemesek? Felesleges probálkoznunk?
A férjemnek 2012-ben azoospermiát diagnosztizáltak,kijelentették,h nem lehet közös gyermekünk,mert nincs a férjemnek spermája.Mi ragaszkodtunk a herebiopsziához,találtak jo minőségű spermiumot,az első 2 lombikot azzal csináltuk,6,7,8 sejtes embrioink lettek.A 3. lombik előtt csináltattunk egy spremavizsgálatot a 0-ból 2,7millio spermaszámunk lett.10% gyorsan mozgó, 10% lassan mozgo,a biologus szerint bőven elég lombikhoz.A 3. lombikot friss spermából csináltuk.3embriot visszaültettünk és nem maradt meg.:( De sajnos non vékony volt a nyálkahártyám.
Esetleg nem lehetne megprobálkoznunk inszemmel?Soha nem volt inszemünk,de nagyon sokminenkinél hallottam,h spontán sikerült.
Nem hiszem, hogy az inszem sokat érne sajnos.
Én úgy tudom, hogy az Estrofemet most is lehet feliratni, bár nekem nem volt rá szükségem, de az E vitamin is jó ötlet, hátha segít.
Nálunk is látóterenként 1 volt a párom eredménye, mikor 2,5 éve lombikunk volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!