Elvileg 5 hetes 4 napos terhes vagyok. Jövő héten tudok menni dokihoz, hátha akkor már lesz szívhang is. Viszont borzasztóan görcsöl a hasam. Ez mitől lehet? Főleg ma éjjel fájt, mintha meg akarna jönni.
Figyelt kérdés
Valaki járt már így?Mert már 4 vetélésem volt,viszont van egy 3 éves kisfiam.Nem tudom mit tegyek.2008. júl. 23. 17:44
1/5 anonim válasza:
Szia!Szerintem teljesen normális a görcsölésed, mivel én amikor még nem tudtam, hogy terhes vagyok, még görcsoldót is vettem be...mert annyira fájt, mint amikor meg akar jönni!!!SZÓVAL SZERINTEM NYUGODJ MEG!!!De ha neked megnyugtatóbb, akkor kérdezz meg egy orvost!:D Boldog és problémamentes babavárást:D 32hetes kismama
2/5 anonim válasza:
Szerintem is minden rendben, a "mindjárt megjön görcs" érzés teljesen normális. Ám ha barnázást, vagy vérzést tapasztalsz azonnal menj orvoshoz, ne várj jövő hétfőig!
3/5 anonim válasza:
SZIA!SZERINTEM NEM NORMÁLIS HA GÖRCSÖLSZ,FÖLEG HA MÁR 4 VETÉLÉSED VOLT.SZERINTEM ILYENKOR A BÉBIKE NEHEZEN ÁGYAZODIK BEFELÉ.MINÉL HAMARABB MENJ ORVOSHOZ.
4/5 anonim válasza:
Szia!
Szerintem is menj minél előbb orvoshoz, ne várd meg a jövő hetet! És addig is szedj MagneB6-ot a görcsökre! Ha barnázol vagy vérzés jelentkezik irány az ügyelet!
5/5 anonim válasza:
Szia!Én napra pontosan annyi idös terhes vagyok,mint Te!És ugyanugy görcsöl a hasam,mintha meg akarna jönni.Jövöhéten megyek én is dokihoz,remélem,igazuk van az elöttem szoloknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!