Ma vagyok a ciklusom 39.napján. a hcg tesztjeim negatívak. Folyamatosan mindjárt megjön érzésem van. Kb délig émelygek, de van hogy hányok. Folyton szédelgek. Egész nap aludni tudnék. Mit tudnék csinálni?
Szia!
Ha a második babádat csak 8 hetesen mutatta a teszt, akkor valószínüleg most is ua. a helyzet. A tüneteid alapján tuti terhes vagy. Nem tudom hol laksz, de biztos van olyan ismerősöd aki magándokihoz jár. FELTÉTLENÜL menj dokihoz. Ultrahanggal egy magánvizsgálat 5000 ft körül van. De ennél nem több. Ennyit megér a babád és a saját egészséged. És az állandó idegeskedés sem használ. Próbálj meg keszet enni felkeléskor, hátha azt nem hányod ki, és pihenj sokat, de te ezt már biztos mindet tudod, hisz már voltál terhes. :-) Nyugalom, irány a doki, és szorítok, hogy minden rendben legyen!
szia,ha bemész a legközelebbi kórházba ott szivesen megnéznek!szerintem menj is rögtön,én magamról tudom hogy ilyenkor minden perc napoknak tűnik!nyugodj meg,valószínűleg pár óráig várakoztatnak,de legalább biztos eredményt kapsz!
puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!