Vibucrolt adok a kicsimnek mert nem akar aludni (10 Hós). Meddíg adhatom neki? Folyamatosan kell adni 12napon keresztül? (ennyi van egy dobozban) Vagy csak néha?
Figyelt kérdés
Egyszer már csináltam nála és végig adtam a 12napon keresztül neki de mikor letelt a 12 akkor ugyan olyan nyűgös volt este.Csak forgolódik,nyűgös,sír,nem bír aludni pedig fáradt.
Mitől lehet ez?Volt már valaki így?
Válaszokat köszönöm
2010. jan. 22. 10:34
1/2 A kérdező kommentje:
Bocsi Viburcol a neve!
2010. jan. 22. 10:37
2/2 anonim válasza:
Nem lehet hogy a foga jön ? az én fiam 11 hónapo de de 8 hónapos kora óta minden hónaban duplán jönnek a fogai na akkor amikor kibújik napokig nem alszik csak dobálja magát és sírdogál!
Neki nem segített a vibucrol kúp mintha nem is attam volna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!