Nem tudok aludni éjjel, mert a 12 napos babám éjjel annyit izeg-mozog, hangokat ad ki, hogy felébredek folyamatosan, hogy talán ő sem alszik, meg lehet szokni?
na én ugyanezért költöztem külön mindkét babámtól 3 hós korában. addigra már csak egyszer keltek szopizni éjjel, én pedig k.o. lettem a kialvatlanságtól.
irigylem azt aki tud aludni a baba mellett, nekem sose sikerült.
viszont tényleg meg lehet szokni h az ember füle mindig félig a gyerekszobában van, én már első nyikkanására ébredek a lányomnak, ugrok ki az ágyból, nehogy felkiabálja a családot, a férjem pedig egyszer se ébredt még fel egyikük sírására se.
pedig régen alig birtam életet lehelni magamba reggelente 6-7 óra alvás után is, most meg simán elműködök két részletben aludt 4-5 órával.
Szia!
Én pont ugyanígy voltam. A lányom is annyit mocorgott, nyöszörgött és kiéleződött a hallásom, hogy képtelen voltam pihenni. Minden egyes alkalommal felkeltem és megnéztem minden rendben van-e, nem bukott-e, vagy alszik-e még. Aztán egy idő után meg miután bealudt a szopin és betettem a kiságyába (oldalt aludt) mindig a kezével kapálódzott annyira, hogy felébresztette saját magát. 5,5 hetesen mondtam azt, hogy át költözünk a férjemmel a saját szobánkba. Persze neki mindegy volt, ő sem ébredt fel semmire. Hát minden bajom volt, 3 napig gondolkodtunk, hogy melyik nap költözzünk át. Ő is egyszer ébredt már akkor enni, de azt a pár órát nyugodtan tudtam átaludni. Nagyon jó volt. És iszonyú megnyugvást ad a légzésfigyelős bébiőr.
Költözzetek nyugodtan másik szobába, és kipihentebb leszel, de tény, hogy km-ről meghallod ha egyet mozdul!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!