Ezek lehetnek korai terhesség tünetei?
Figyelt kérdés
Szájszárazság, szájduzzadás, hányinger, émelygés, puffadás.Ezek így szinte egyszerre jelentkeztek 2-3 napja.Tervezzük a babát igyekeztünk időben együtt lenni, elvileg peteérés előtt egy nappal voltunk együtt.Vasárnapra nem várom.Tudom korai még, de azt olvastam, hogy beágyazódás után már jelentkezhetnek ilyen tünetek.Tapasztaltatok ilyen tüneteket mielőtt kiderült ténylegesen a terhesség?2014. márc. 13. 09:19
1/1 anonim válasza:
Mensi elött 3 nappal émelygés egész nap ettem mert másképp nem bírtam elvmulasztani 8. hétig kitartott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!