Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akinek segített az Inofolic...

Kerstyke kérdése:

Akinek segített az Inofolic por teherbe esni mennyi ideig szedte és mennyi ideig próbálkoztak előtte?

Figyelt kérdés

2014. márc. 11. 19:18
1 2
 11/16 VCamiMyra ***** válasza:
En most fogok venni a legjobb nőgyógyász ajánlotta mindket oldali petefeszkemen ciszták üldögélnek rendesen eleg reg ota.a menszeszem normálisan helyrejott amióta 20kilot fogytam
2016. ápr. 1. 08:26
 12/16 anonim válasza:

Én úgy hallotam hogy érdemes normál esetben is még a megfogantatás előtt feltölteni a szervezetet folsavval. Ha akkor kezdi el az ember amikor pozítvat mutat a teszt akkor félő hogy nem lesz hatásos, és a velőcső záródásra nem lesz elég a szervezetben.

Egyébként érdemes szétnézni a neten lehet olcsóbban találni mint patikában pl:

[link]

2016. jún. 27. 21:34
 13/16 Zsöff85 ***** válasza:
100%

Myo inozitol port lehet külön venni, ami sokkal olcsóbb....... www.vitaltrend.hu

Mellé meg szedni folsavat. 2x200 mcg-t, és ugyanott vagy feleannyiból se.

2016. júl. 8. 13:14
 14/16 anonim válasza:
100%
Tavaly június óta próbálkozunk, idén áprilisban gyenge IR-t állapítottak meg nálam, amire Inofolicot javasolt a dokim. A második inofolicos hónapban összejött a baba. Kerüljön, amibe kerül, nekem megérte.
2016. júl. 20. 08:12
 15/16 anonim válasza:
100%
Előző vagyok, PCO-m is van sajnos, ami miatt a peteérés is kérdéses volt, illetve a ciklusaim is egyre hosszabbak lettek. Az Inofolic szedése már az első hónapban rövidebb ciklust eredményezett. Ja, és napi két alkalommal, reggel és este szedtem, az orvosom javaslatára.
2016. júl. 20. 08:47
 16/16 anonim válasza:
mennyi az eselye a teherbeeses az inofolic szedesevel? eleg regota szeretnenk kisbabat
2018. szept. 12. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!