Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akinek segített az Inofolic...

Kerstyke kérdése:

Akinek segített az Inofolic por teherbe esni mennyi ideig szedte és mennyi ideig próbálkoztak előtte?

Figyelt kérdés

2014. márc. 11. 19:18
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
51%
Én is iszom 1 hónapja, nőgyógyász javaslatára, napi 2-t! Viszont ma voltunk andrológus, genetikusnál, akinek mondtam, hogy iszom. Erre azt a választ kaptam, hogy azt hagyjam meg a terhesség első 12 hetére! Hozzátette azt is h nagyon drága! :-) Elevitet, mellé napi 2 folsavat és magne B6-t javasolt, hogy kifogástalan állapotban legyenek a petéim a nagy találkozáskor! :-) tudom, hogy nem ezt kérdezted, de remélem tudtam segíteni!
2014. márc. 12. 10:33
 2/16 Dinus87 ***** válasza:
76%
Nekem az endokrinologián ajánlották nekem napi egy tasakot kellett innom!!! És elég is volt mert az első adag bevétele után be is sikeredett a baba sőt már a másik 60darabba is belekeztem de utána rögtön abba hagyatta a doki hogy nem igyam tovább. Most 8hetes kismama vagyok.Én december 6án keztem inni és ha helyesek a számitások akkor január közepe felé fogant meg a pici!!!!!Elötte egy évig mászkáltam vérvételekre de semmi hormonkészitmény nem segitett de az inofolic rögtön bejött.DRágának drága de megéri szerintem!!!!
2014. márc. 12. 12:44
 3/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.Nekem is a nőgyógyász ajánlotta és december közepe óta szedek napi két tasakot. Drága, de én úgy érzem segít. Most legalább úgy néz ki, hogy rendszeresedik a menstruációm, ami után már lehet pontosan számolni.

Viszont nem értem, hogy valakinek javasolják valakinek meg csak a terhességre?

2014. márc. 13. 08:20
 4/16 Diosbaba válasza:

nekem is teherbeeséshez ajánlotta a nőgyógyász nem a babavárás idejére, állítólag olyanokon kísérlezetek akiknek nem jött a baba, és akik szedték az Inofolicot 40%-al nagyobb volt a teherbeesés mint aki nem :) megpróbálni érdemes, igaz drága, de egy baba nem megér ennyit, 60 tasak 12000.-Ft, én napi 1 tasakot iszok, az majdnem 2 havi adag és remélem többet nem kell venni..;)

sok sikert!

2014. márc. 13. 09:29
 5/16 anonim válasza:
100%

Sziasztok!

Én PCO-s vagyok, kb. két hónapja szedem az infolicot, de eddig még semmi... :( Nagyon el vagyok keseredve, de gondolom nem vagyok ezzel egyedül, ezért ha valakinek van pozitív tapasztalata, írjátok le, szerintem ezzel sokat segíthetünk egymásnak :)

2014. márc. 23. 16:33
 6/16 Niki444 válasza:

Nekem is a nőgyógyász azért ajánlotta, mert BABát szeretnénk. március közepétől szedem. Amúgy szlovákiában van 20 tasakos kiszerelés is ami 15euróba kerül.

Remélem segít ez nekünk :)

2014. ápr. 10. 19:17
 7/16 anonim ***** válasza:
En is pcos vagyok, de en nem estem ketsegbe kulonosebben. Atlagosan 3 havonta jon meg. Ezen az inofolic sem valtoztatott. Nekem a doki Metforalt es Bromocriptint irt fel, nagydozisu d vitaminnal es szelennel. Es azt javasolta valtogassam naponta a femibiont es a gravidat. Mi jovo heten allunk neki a baba gyartasnak:) hajra mindenkinek! Udv
2014. ápr. 17. 15:45
 8/16 anonim ***** válasza:
3 hónapig szedtem napi 2*1-et nőgyógyász javaslatára. (pcos vagyok) A 3. hónap meghozta a várva várt pozitív tesztet 1 év után. Jelenleg 21 hetes kismama vagyok :)
2014. ápr. 27. 11:20
 9/16 Niki444 válasza:
gratulálok:)
2014. máj. 11. 19:02
 10/16 szalvéta** válasza:
Sziasztok, 2 hete iszom az inofolicot, 2 szer 1-et naponta, nagyon bízom benne, hogy segít, jó olvasni akinek segített, nekem van már 2 gyermekem, de most ez a babuci nem jön össze, 36 éves vok.
2015. máj. 11. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!