Van itt köztetek, aki babat szeretne es most kezdi az elso probalkozos hónapot?
Figyelt kérdés
2014. márc. 10. 13:27
11/12 Huszárné Sánta Viktó válasza:
Szia!Nekem van már 2 gyerkőcöm,de nem tervezünk többet.De van egy nagyon jó bevált számolós rendszer ez egy ismerősöm ajánlotta nekem ő sajnos 10 évig járt meddőségi kezelésre és az orvosa mondta neki amikor pete érlelő kezelést kapott.Olvastam,hogy normál ciklusod van ezért neked is jó ez a módszer.A menstruáció első napjától számítva a 10,12,14 esetleg 16.napon legyetek együtt,mert ezeken a napokon van peteérés vagy a közben esőkön,de 72 óráig életképesek a spermák,így biztos a siker.Én a kisfiammal az első hónapban 2 együttlét után teherbe is estem ezzel a módszerrel és a munka társam is neki ikrei lettek.Sok sikert kívánok!!!!!Viki
12/12 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen koszi!
Nekem is azt ajánlottak meg régebben az orvosok,hogy ilyen ciklus mellett 10-16.napig 2naponta legyünk egyutt.
Ha jol tippelem utólag egyik babám a 12.masik a 14.napon foganhatott.
Legalabbis a teszt ra 10napra mutatta őket..
2014. márc. 18. 10:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!