Aviva torna letöltést tudna vki ajánlani? Vidéki vagyok, nem találtam tanfolyamot hogy eljárjak, van köztetek olyan aki letöltötte, csinálta, és segített?
Figyelt kérdés
2014. márc. 9. 14:13
1/4 anonim válasza:
az a baj tanfolyam nélkül nem tudod helyesen csinálni, a könyv magában nem sokat mond, ráadásul a speciális zene kell a gyakorlatok hossza és üteme miatt. Sok midnent már nem is ugy kell csinálni pontosan ahogy a könyvben van. Érdemes elmenni egy tanfolyamra kb 2-3 óra és ott meg tudod venni a könyvet és a zenét is. Sokan vidékröl járnak fel Bp-re az alap tanfolyamra.
2/4 anonim válasza:
Nem tudom mennyi köze volt hozzá, de egyszer késett a menzeszem, letöltöttem a könyvet, és egy gyakorlatot megcsináltam párszor. Ez volt este, másnap reggel fájt a hasam, majd megjött.
3/4 A kérdező kommentje:
Koszi,de mint irtam nem tudok Bp re menni ezert :-(
2014. márc. 9. 14:49
4/4 anonim válasza:
vidéki városokban is vannak már tanfolyamok. Avivának is és az árwen tornának is. Mi a problémád amire használni szeretnéd? Én PCOS-es vagyok és nem segitett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!