Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van, aki nem várja 16. -ára?

Van, aki nem várja 16. -ára?

Figyelt kérdés
Vannak tüneteitek, sejtetek már valamit ? :) Csak kíváncsiskodom, járok-e valakivel egy cipőben. :)
2014. márc. 9. 19:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Nekem ez a hónap is elúszott. Már kezdem megszokni! Már nagyon görcsölgetek, mint szoktam és a hőm is leesett. [link]

Nektek drukkolok továbbra is! Mónika

2014. márc. 12. 09:32
 12/17 anonim ***** válasza:
Én tovàbbra sem mérem a hőmet.,de most kívàncsisàgból megmértem és 36.4 volt...akkor most nekem sem sikerült valószínűleg? 16-17re nem vàrom..vagy ez csak akkor működik ha rendszeresen méregetem?
2014. márc. 12. 10:55
 13/17 anonim ***** válasza:
A hőmérőzés csak akkor ér valamit, ha több hónapon keresztül mindig ugyan abban az időben még felkelés előtt szájban, vagy hüvelyben méred! Így, hogy nappal megméred ez nem jelent semmit!
2014. márc. 12. 14:39
 14/17 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Hogy vagytok? Velem megint szórakozik a hőm, de már dőlök be neki! [link]

Nektek továbbra is megy a drukk!

2014. márc. 14. 15:32
 15/17 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Mèg mindig nem merek tesztelni. Ha hétfőn sem jön meg talán akkor. Többiek, hogy vagytok?!
2014. márc. 15. 09:07
 16/17 anonim ***** válasza:
Én tuti vàrok 1-2 napot..ha nem jön meg. Egyenlőre nem falom az édességet,mint eddig...talàn a mellem mintha érzékenyebb lenne,de nem feszül,meg ilyesmu. Nem tudom magam arra ràbeszélni,hogy legyek optimista...és remébykedjek a 2 csíkban. Nem koppanok akkoràt talàn.
2014. márc. 15. 09:53
 17/17 anonim ***** válasza:
Na,akkor most vkinek vmi? Csatlakoztatok ti is az itteni felméréshez?:)
2014. márc. 17. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!