Van, aki nem várja 16. -ára?
Figyelt kérdés
Vannak tüneteitek, sejtetek már valamit ? :) Csak kíváncsiskodom, járok-e valakivel egy cipőben. :)2014. márc. 9. 19:23
11/17 anonim válasza:
Nekem ez a hónap is elúszott. Már kezdem megszokni! Már nagyon görcsölgetek, mint szoktam és a hőm is leesett. [link]
Nektek drukkolok továbbra is! Mónika
12/17 anonim válasza:
Én tovàbbra sem mérem a hőmet.,de most kívàncsisàgból megmértem és 36.4 volt...akkor most nekem sem sikerült valószínűleg? 16-17re nem vàrom..vagy ez csak akkor működik ha rendszeresen méregetem?
13/17 anonim válasza:
A hőmérőzés csak akkor ér valamit, ha több hónapon keresztül mindig ugyan abban az időben még felkelés előtt szájban, vagy hüvelyben méred! Így, hogy nappal megméred ez nem jelent semmit!
14/17 anonim válasza:
Sziasztok! Hogy vagytok? Velem megint szórakozik a hőm, de már dőlök be neki! [link]
Nektek továbbra is megy a drukk!
15/17 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Mèg mindig nem merek tesztelni. Ha hétfőn sem jön meg talán akkor. Többiek, hogy vagytok?!
2014. márc. 15. 09:07
16/17 anonim válasza:
Én tuti vàrok 1-2 napot..ha nem jön meg. Egyenlőre nem falom az édességet,mint eddig...talàn a mellem mintha érzékenyebb lenne,de nem feszül,meg ilyesmu. Nem tudom magam arra ràbeszélni,hogy legyek optimista...és remébykedjek a 2 csíkban. Nem koppanok akkoràt talàn.
17/17 anonim válasza:
Na,akkor most vkinek vmi? Csatlakoztatok ti is az itteni felméréshez?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!