Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van aki nem várja 5. -ére?

Van aki nem várja 5. -ére?

Figyelt kérdés
mit éreztek?
2014. márc. 3. 10:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Szia.en is 5 fele nagyon nem varnam tuneteim.

Emejges neha hanyinger kremes folyas szurkalodasok petefeszkeimbe alhasamba es mell fajdalom faradt vok mindig almos.

Tegnap nembirtam magamal mert oklendeztem es teszteltem egy Negativat Xepilel. De meg remenykedem.

Es neked kerdezo vanak tuneteid?

2014. márc. 3. 11:09
 2/12 A kérdező kommentje:
kb 1 hete amikor elméletileg beágyazódás lehetett erös mensi szerü érzésem volt.azóta krémes folyás, émelygés de mellette farkaséhség, derék fájás,álmosság, cicim egy picit érzékeny. kíváncsi vagyok mi lesz belőle.jó lett volna ha hőmérőzni tudnék de sajna éjjel pappal dolgozom és így fals eredmény lenne. te nem lehet hogy korán teszteltél?
2014. márc. 3. 11:17
 3/12 anonim ***** válasza:
De igen tul koran teszteltem .nekem is ugyaz a tunetek.remenykedni tudunk egyenlore.
2014. márc. 3. 11:20
 4/12 A kérdező kommentje:
még 2 nap pff. mióta probálkoztok?
2014. márc. 3. 11:25
 5/12 anonim ***** válasza:

Szio.en is holnap,holnaputanra nem varom.

pocak szurik es mindjart megjon erzes,melleim neha nyilalnak,derekamat erzem,parszor hasmars,fejfajas.tesztjeim eddig negak :( tegnap csinaltam utoljara.jah es elotejet veltem felfedezni de utanaolvasva lehet higy meg a 2,5 evvel ezelott abbahagyott szoptatas miatt van...

Hat asszem ennyi a tunetem.de negak a tesztek.pedig tegnap reggelibol csinaltam x-epile t.

szurkolok magunknak :)

2014. márc. 3. 20:50
 6/12 A kérdező kommentje:
holnap reggel teszt! kíváncsi vagyok... úgy érzem meg fog jönni, de mellette meg eléggé émelygős vagyok.
2014. márc. 4. 19:46
 7/12 anonim ***** válasza:
na? jól érezted?? megjött?
2014. márc. 5. 13:11
 8/12 anonim ***** válasza:

[link]

nekem még nem jött meg és tegnap sikerült egy ilyet tesztelnem.én nem tudom eldönteni,hogy ez most + vagy -.

reggel tesztelek újra ha nem jön meg

2014. márc. 5. 13:22
 9/12 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

amit az előbb írtam abban nem nyitja meg,ha megnéznétek itt megtehetitek (megköszönném ha még a véleményeteket is leírnátok róla)

2014. márc. 5. 13:25
 10/12 A kérdező kommentje:
nem mertem.... talán holnap ha ma nem jön meg de szerintem megfog. :(
2014. márc. 5. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!