Van aki nem várja 5. -ére?
Szia.en is 5 fele nagyon nem varnam tuneteim.
Emejges neha hanyinger kremes folyas szurkalodasok petefeszkeimbe alhasamba es mell fajdalom faradt vok mindig almos.
Tegnap nembirtam magamal mert oklendeztem es teszteltem egy Negativat Xepilel. De meg remenykedem.
Es neked kerdezo vanak tuneteid?
Szio.en is holnap,holnaputanra nem varom.
pocak szurik es mindjart megjon erzes,melleim neha nyilalnak,derekamat erzem,parszor hasmars,fejfajas.tesztjeim eddig negak :( tegnap csinaltam utoljara.jah es elotejet veltem felfedezni de utanaolvasva lehet higy meg a 2,5 evvel ezelott abbahagyott szoptatas miatt van...
Hat asszem ennyi a tunetem.de negak a tesztek.pedig tegnap reggelibol csinaltam x-epile t.
szurkolok magunknak :)
nekem még nem jött meg és tegnap sikerült egy ilyet tesztelnem.én nem tudom eldönteni,hogy ez most + vagy -.
reggel tesztelek újra ha nem jön meg
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
amit az előbb írtam abban nem nyitja meg,ha megnéznétek itt megtehetitek (megköszönném ha még a véleményeteket is leírnátok róla)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!