Ki nem várja vagy várta Februárra?
Figyelt kérdés
Én nekem 26.-án tegnap kellett volna megbetegednem és még semmi de 3 napja már volt hogy belejőtt a hasamba enyhe fájdalom vagy szurkálás de hamar elis mult ez igy volt tegnap és ma is.Többször járok wc-re meg egyszer hányingerem volt.Lehetek terhes?szeretnénk 3.babát a férjemmel,2 kisfiam van :)2014. febr. 27. 13:48
1/27 anonim válasza:
Én 25.-ére nem vártam.Semmit nem érzek... :/ lehet csak késik. 4. baba lenne.
2/27 A kérdező kommentje:
És szeretnétek a 4.babát :)?
2014. febr. 27. 13:55
3/27 anonim válasza:
Nekem meg van 2-3napom. Nagyon nem varom :-)
4/27 anonim válasza:
Igen szeretnénk a 4.-et.Rágódunk rajta egy ideje,de most már kirajzolódott,hogy bizony Ő még hiányzik a csapatból! :)
5/27 A kérdező kommentje:
Drukkolok hogy sikerüljön és mikor tesztelsz?Én majdd vasárnap.Lány vagy fiu van?
2014. febr. 27. 15:22
6/27 anonim válasza:
Nekem 3 fiam van,es szeretnénk 4.ket,de nem azert,mert a többi mind fiu.Az elejen megbeszéltük,hogy jo lenne ennyi gyermek.mostansag nem varom majd,de 1honapja volt egy gyulladásom es ezert nem tudom hogyan alakul majd a nem várt napja..
7/27 anonim válasza:
Szia febr 10-re nem vártam ,semmilyen tünetem nincs ,ja azon kívül hogy tiszta takony vagyok, voltam ,még egy kicsit!
Márc 6-án megyek orvoshoz már majd megőrülök még egy hét !!
3. babánk lesz, van már egy fiunk és egy csajunk
8/27 A kérdező kommentje:
Tesztet nem csináltál?Drukkolok neked majdd irdd meg mi volt.
2014. febr. 28. 08:23
9/27 anonim válasza:
Első vagyok.Még mindig semmi... :) Kérdésedre a válaszom kérdező, van 2 fiunk és egy lányunk. Minden vágyunk egy újabb kislány! ;)Most jelenleg émelygek.De lehet csak az idegességtől...nem tudom.
10/27 A kérdező kommentje:
Nekem is még semmi tegnap este kezdett el fájni tompán a hasam alja,de hamar elis mult kb 1 órán keresztül tartott aztán meg olyan álmos fáradt voltam hogy 8 kor már aludtam pedig nem szoktam de az islehet h. nagyon elfáradtam tegnap.Holnap veszek tesztet és vasárnap reggelmegcsinálom.Kiváncsi vagyok nagyon amugy mi 2 fiu után lányt szeretnénk :)
2014. febr. 28. 10:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!