Ki nem várja vagy várta Februárra?
Figyelt kérdés
Én nekem 26.-án tegnap kellett volna megbetegednem és még semmi de 3 napja már volt hogy belejőtt a hasamba enyhe fájdalom vagy szurkálás de hamar elis mult ez igy volt tegnap és ma is.Többször járok wc-re meg egyszer hányingerem volt.Lehetek terhes?szeretnénk 3.babát a férjemmel,2 kisfiam van :)2014. febr. 27. 13:48
11/27 anonim válasza:
Drukkolok... én még várok a teszttel.Lehet estére megjön..vagy mit tudom én.Nem merem még. Ha hétfőig semmi,veszek,és kedden reggel tesztelek. Félek...beleélem megint magam. :/
12/27 A kérdező kommentje:
Köszi én is drukkolok neked mi most probálkoztunk előszőr hogy babát szeretnénk,Hát én sem merem de kiváncsi leszek.Az első kisfiúnknál 1 évig probálkoztunk mire sikerült, a másodiknál 2 hónapban összejőtt akkor már nem stresszeltem rajta.Hány évesek a gyerekek?
2014. febr. 28. 12:29
13/27 anonim válasza:
A nagy 11, a középső 7,5 a kicsi 3 éves. Nálatok?
14/27 A kérdező kommentje:
Nálam a nagy 5 a kicsi 2
2014. febr. 28. 13:16
16/27 A kérdező kommentje:
köszi az érdeklődést még nem jőtt meg majdd ha péntekig nem jőn meg akkor reggel tesztelek akkor már 1 hét 2 napot már késik.Fájdogált többször is ugy hogy megkéne jőnni de elis mult.
2014. márc. 3. 10:02
17/27 anonim válasza:
Nekem sem jött még meg,6 napja késik.Én is várok a teszteléssel..nem merem beleélni magam.
18/27 A kérdező kommentje:
És mit érzel?Hát én sem merem beleélni magam hát akkor csalodok
2014. márc. 3. 21:05
19/27 anonim válasza:
Még ma reggelre sincs semmi...mit érzek? Igazán semmit... fáj egy kicsit a derekam.De még a cicim sem érzékeny.Semmi. De ez már a 7. késős napom. Nem tudom mi van most.
20/27 A kérdező kommentje:
Nekem sincs még semmi fáradtabb vagyok egy kicsivel meg nekem is a derekam fájt picit,semmi más.Tesztet mikor csinálsz? nekem 6.napja ma hogy késik.
2014. márc. 4. 09:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!