Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 22. ére? Tünetek?...

Ki nem várja 22. ére? Tünetek? Izguljunk eggyütt

Figyelt kérdés
Nekem ez volt az első Clostis hónapom..
2014. febr. 17. 16:46
 1/10 anonim ***** válasza:
28%
Jajj de jó, jajj de jó!!! Izgi, izgi... Broáf....
2014. febr. 17. 16:51
 2/10 anonim ***** válasza:
33%

Izguljunk együtt...és essünk pofára együtt, a korai, nagy izgulás miatt! Teszteljünk jóval hamarabb!

Tegyük fel a negatív korai tesztünket és kérdezzük: van mèg remény?

2014. febr. 17. 17:22
 3/10 anonim ***** válasza:
Jaj 1-es és 2-es, az a legnagyobb bajom a hozzászólásotokkal, hogy egyet kell értsek vele. Pontosan tudom mit éreznek ezek a nők, mi 5 évet vártunk a babára. De sosem csináltam ezt. Minden hónapban vártam, ha megjött szomorúak voltunk, ha nem jött, akkor vártam pár napot és teszteltem. De nem mutogattam senkinek, hogy szerinted ez milyen? Hiszen láttam én is. Ha nem voltam benne biztos, hát csináltam másikat. Nem értem itt a napi minimum 5 ilyen kérdést.
2014. febr. 17. 19:42
 4/10 A kérdező kommentje:
hát szánalmassak vagytok....kivánom nektek a legrosszabbakat!!!!
2014. febr. 17. 21:06
 5/10 anonim ***** válasza:
40%
engem is lehurrogtak múlt hónapban :D tény, hogy megjött, de nem ugrottam ki emiatt az ablakon. De neked drukkolok, nekem még csak most van az ovu :)
2014. febr. 17. 21:42
 6/10 anonim ***** válasza:
Azért rosszat senki nem kívánt neked kérdező! Én pláne nem örülök a rossz kívánságodnak így 30 hetes terhesen! És azt hiszem elég normálisan írtam le a véleményem. 3-as voltam.
2014. febr. 17. 21:46
 7/10 A kérdező kommentje:
bocs 3 as hát akinek nem inge nem veszi magára csak tudod 6 év probálkozás után nem mindeggyyyyyy !!!
2014. febr. 17. 23:30
 8/10 anonim ***** válasza:

Hmmm, elgondolkodtató a kívánságod!

Én nem kívántam neked rosszat! Csak arra próbáltam rávilágítani, hogy ha ez már sok ideje így meg, akkor nem a legmegfelelőbb ötlet, ha már jó előre "izgulsz", meg "drukkolsz", meg keresed a tüneteket, mert így nagy pofára esés lesz a vége, ha mégis megjön!

De a te dolgod!

az együtt pedig egy gy!

2014. febr. 18. 05:55
 9/10 anonim ***** válasza:
3-as vagyok. Mint azt írtam is, mi 5 évig próbálkoztunk, tehát nagyon jól tudom, hogy nem mindegy. De nem is ez az oldal fog segíteni rajtad. Érted.
2014. febr. 18. 08:09
 10/10 anonim ***** válasza:
40%

Igaz, volt már pár ilyen kérdés, de ha valaki csak negatívat tud írni, miért nem megy tovább?

Lehet, hogy valakinek az a pár jó szó is sokat segítene, mert esetleg senkivel nem tud erről beszélgetni a környezetében.

8. hónap, 23-ára nem várom.

2014. febr. 18. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!