Lehetséges e korai terhességi tünetek?
Köldök alatt milyen bemélyedés van?
Nincs ilyen tünet.
A legkorábbi terhességi tünet a: mindjárt megjön érzés!
En az elso terhessegemnel mar ket napra az aktus utan ereztem, hogy terhes lettem. Nem tudom megmondani milyen csoda folytan.. Megszedultem. De ugy, hogy mosogatni is alig birtam es kapaszkodnom kellett a keritesekben mikor az utcan mentem. Aztan pedig jott a mellfeszules,de nem a mensi elott erzett mellfeszules,hanem mikor oltoztem at es vettem le a melltartot, olyan volt , mintha le akarna szakadni a cicim ( szo szerint) . Nem vart elott ket nappal mar halvanyat teszteltem.
Most vagyok terhes a masodik babucimmal. Mondhatni semmi tunetem nem volt . A nem vart napjan epp szulinapot unnepeltunk. Talan az lehetett volna aznap a jelzes, hogy hiaba ittam en is a tobbiekkel sokat, en keptelen voltam berugni. Sosem volt elotte ilyen velem, ha unnepeltunk. Aztan 2 napra ra vonaton hozzam se lehetett szolni,mert egyik pillanatrol a masikra olyan rossz hangulat fogott el hogy mindenkit lehangoltam, pedig senki nem szolt hozzam rosszat es tudtam, hogy senkinek sem a hibaja. Akkor dontottem el , hogy tesztelek es lass csodat, 17+4 hetes terhes vagyok a kislanyunkkal! :)
Minden terhesseg mas,de testi tunetet a mellfeszulesen kivul nem igazan fogsz erezni az elejen! Drukkolok! :)
"En az elso terhessegemnel mar ket napra az aktus utan ereztem"
Teljességgel bizonyos, hogy csak VÉLETLEN EGYBEESÉSRŐL van szó, és valami más miatt érezted azt, amit érezted,
mivel 2 nappal az aktus után SENKI NEM TERHES!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!