Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges e korai terhességi...

Lehetséges e korai terhességi tünetek?

Figyelt kérdés
Vannak testi tünetei a korai terhesség pl. halottam olyat h a köldök alatt kigömbölyödik az a kis bemélyedés vagy ilyesmi? végig próbálkoztunk egész hónapban és most reménykedek h sikerült és összejött a baba
2014. febr. 8. 10:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Semmilyen tünetem nem volt. Csak a szokásos megjön tünetet éreztem.
2014. febr. 8. 10:20
 2/11 A kérdező kommentje:
és a hasam is viszket idönkénta és a derekam is fáj egy kicsit
2014. febr. 8. 11:09
 3/11 anonim ***** válasza:

Köldök alatt milyen bemélyedés van?

Nincs ilyen tünet.

A legkorábbi terhességi tünet a: mindjárt megjön érzés!

2014. febr. 8. 11:10
 4/11 anonim ***** válasza:
mikorra nem várod egyébként a mensid.?
2014. febr. 8. 11:14
 5/11 anonim ***** válasza:
53%
És ha egy 3 évesnek viszket ő is terhes? Ne gondoljunk már mindent tünetnek..
2014. febr. 8. 11:19
 6/11 anonim ***** válasza:
45%

En az elso terhessegemnel mar ket napra az aktus utan ereztem, hogy terhes lettem. Nem tudom megmondani milyen csoda folytan.. Megszedultem. De ugy, hogy mosogatni is alig birtam es kapaszkodnom kellett a keritesekben mikor az utcan mentem. Aztan pedig jott a mellfeszules,de nem a mensi elott erzett mellfeszules,hanem mikor oltoztem at es vettem le a melltartot, olyan volt , mintha le akarna szakadni a cicim ( szo szerint) . Nem vart elott ket nappal mar halvanyat teszteltem.

Most vagyok terhes a masodik babucimmal. Mondhatni semmi tunetem nem volt . A nem vart napjan epp szulinapot unnepeltunk. Talan az lehetett volna aznap a jelzes, hogy hiaba ittam en is a tobbiekkel sokat, en keptelen voltam berugni. Sosem volt elotte ilyen velem, ha unnepeltunk. Aztan 2 napra ra vonaton hozzam se lehetett szolni,mert egyik pillanatrol a masikra olyan rossz hangulat fogott el hogy mindenkit lehangoltam, pedig senki nem szolt hozzam rosszat es tudtam, hogy senkinek sem a hibaja. Akkor dontottem el , hogy tesztelek es lass csodat, 17+4 hetes terhes vagyok a kislanyunkkal! :)

Minden terhesseg mas,de testi tunetet a mellfeszulesen kivul nem igazan fogsz erezni az elejen! Drukkolok! :)

2014. febr. 8. 14:28
 7/11 anonim ***** válasza:
48%

"En az elso terhessegemnel mar ket napra az aktus utan ereztem"

Teljességgel bizonyos, hogy csak VÉLETLEN EGYBEESÉSRŐL van szó, és valami más miatt érezted azt, amit érezted,

mivel 2 nappal az aktus után SENKI NEM TERHES!

2014. febr. 8. 14:31
 8/11 anonim ***** válasza:
53%
6. ez fajt -_-
2014. febr. 8. 19:13
 9/11 anonim ***** válasza:
53%
Ezen én is jòt mosolyogtam..
2014. febr. 8. 19:58
 10/11 anonim ***** válasza:
51%
Ne bántsátok már a 6. válaszolót! Oda írta, hogy "nem tudom milyen CSODA folytán" Nem tudom miért kell piszkálódni.
2014. febr. 9. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!