Lehet baba, vagy inkább mensi tünetek? Fáj a derekam, a szemérem dombom és a hasam alja szurkál! Pontosan nem tudom mikor kéne megjönnie mert nem rendszeres.
Figyelt kérdés
...januárba 11 én elkezdtem pecsételni 4 napig pecsételtem majd 3 napig volt egy enyhe barnás vérzésem és el is állt. 20ától fáj a mellem illetve 25 tól elég sok vizszerű folyásom volt, kb 1 hétig (ez lehetett vajon a peteérés??)
30a óta fáj a derekam, puffadtam egy pár napot, és a gyomrom is égett.
Szeretném nem belemagyarázni a tünetekbe a babát. Szerintetek ha tesztelnék és baba lenne már kimutatná?
2014. febr. 12. 09:13
1/5 A kérdező kommentje:
Kérdés tárgytaln... megjött....
2014. febr. 12. 10:09
2/5 anonim válasza:
Azért csinálnék egy tesztet. A barnázás nem megszokott jelenség. Elképzelhető persze, hogy a szervezeted próbált szelektálni. De vannak ám nagyon erős babák akik kapaszkodnak az életükért és a mensit is túl élik. Nem a reményt akarom beléd beszélni.
3/5 anonim válasza:
Ha nem rendszeres a menzesz és barnázol meg pecsételsz, az egyértelműen hormonzavarra utal. Ha szeretnél babát, kérj teljes kivizsgálást.
4/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a kommenteket!
Csinaltam tesztet negativ lett -hala????-
Hova menjek nődokihoz? Haziorvoshoz? Vagy egybol endora?
2014. febr. 12. 21:58
5/5 anonim válasza:
Nőgyógyász vagy endo... jó lenne egy teljes hormon vizsgálat. Az endokrinológus jobban ért a hormonokhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!