Aviva vagy Clostyl?

Figyelt kérdés

Nincs pé-m, a nőgyógyászom felírta a Clostyl-t, januárban tanultam meg Aviva-zni, az oktatóm biztat, hogy ne adjam még fel, lesz eredménye a tornának.

Egy éve határoztuk el, hogy babát szeretnénk, azóta volt egy vetélésem, missed ab, újra 5 hónapja próbálkozunk, de decemberi és mostani UH alapján nincs pé-m, valószínű, hogy közte sem volt... Nem tudom. Annyi a változás, hogy decemberben vékony, most szép vastag a méhnyálkahártyám.

Aki volt hasonló cipőben, Ő mit javasolna? Aviva vagy Clostyl?

2014. márc. 8. 10:45
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
Köszi! Biztos, hogy nektek is sikerül! :)
2014. márc. 12. 21:40
 32/41 A kérdező kommentje:
Bízunk benne nagyon! Köszi! :)
2014. márc. 12. 22:05
 33/41 Vilcsianyuja ***** válasza:

Az első terhességem első hónapban összejött, mindenféle ultrahangos kontroll és tüszőrepesztő nélkül.

Aztán miután leálltunk a szoptatással, szedtem egy hónapig, mellé tüszőrepesztő, ez eredménytelen volt. Egy hónap kihagyással (az a doki így javasolta) a második kúrán megint tüszőrepesztő nélkül estem teherbe. Ez a terhességem sajnos elhalt.

Missed Ab után 3 hónappal megint felírattam magamnak, akkor is volt tüszőrepesztő, az is eredménytelen volt.

Aztán egy évig folyamatosan jártam dokihoz, mindig volt érőben lévő pete, javaslat volt, mikor legyünk együtt (persze közben páromat és engem is elküldtek hormonális vérvételekre, páromat andrológiára), aztán tavaly márciusban ismét Closti kúra, tüszőrepesztés és inszem, sikertelenül, másodjára Closti kúra, tüszőrepesztő nélkül, inszem, és ikrek lettek belőle.

Ezekből már kiszűrhető, hogy az én sajátosan elbaltázott hormonháztartásomnak éppen a tüszőrepesztőre nem volt szüksége, viszont a Clostira igen. Ez persze csakis rám vonatkozik, nekem sohasem voltak ciszta problémáim, sem kúrák alatt, sem azokon kívül.

2014. márc. 13. 10:24
 34/41 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy leírtad a tapasztalatod. Nagyon "megdolgoztatok" az ikreitekért, de csodálatos, hogy most vannak Nektek. :) Gratulálok a kitartásodhoz és persze a gyerekekhez. ;)

Nekem régebben néha voltak cisztáim, egy-egy, de felszívódtak, talán nem is volt olyan nagy ügy, PCOS nem voltam, legalább is nem diagnosztizálta nálam egyik orvos sem...

Remélem nálam ez fog így, ebben az ütemben sikert hozni, nagyon bízom az orvosomban és ebben az egészben, szerintem kell a hitünk is, persze az mindennél...

Szorítsatok kérlek Titeket! :)

2014. márc. 13. 21:51
 35/41 anonim ***** válasza:

21-23as vagyok!

Igen,bízni kell es hinni,hogy sikerül!

Kivizsgálás utan,es uh-os követés mellett szerintem hasznos,jo dolog lehet a clostyl a babasodashoz!

Csak nem szabad az elso utan elkeseredni,elnyújtott hatása van!

A baratnom pl meg leírom.

3 clostylos gyereke van.nem volt rendes peteerese.

1 baba -25evesen azonnal sikerült

2.-28 évesen 5honap utan

3.-33 évesen 12honap utan

En is szedem ujra ebben a hónapban,mert szeretnek meg 1babat,remelem egyutt örülünk majd a + teszteknek!!

2014. márc. 14. 08:13
 36/41 Vilcsianyuja ***** válasza:
Természetesen szorítok :) Kitartás!
2014. márc. 14. 14:10
 37/41 A kérdező kommentje:

4. baba lesz? De klassz! :)Én is nagyon boldog lennék, ha együtt örülhetnénk a várandósságunknak, ami nem váratna magára túl sokat. ;)

Végül eldöntöttük a férjemmel, megpróbáljuk a Closty-t, addig a tornát szüneteltetjük.

Értem, hogy elnyújtott a hatása, de attól függetlenül én nagyon bízom benne, hogy nem várat majd minket túl sokat a hatásra. :)

Nagyon hiszek benne és nem akarom magam beleélni, de sikerülnie kell, mert nagyon vágyunk rá, szerintem már maximálisan megérett a dolog bennünk, lelkileg és minden téren. Annyira hiányzik már Ő az életünkből, hogy nem tudom elmondani.

Szóval várjuk, ezért már jönnie kell... :)

2014. márc. 17. 07:48
 38/41 A kérdező kommentje:

Majd írj, légyszíves, hogy nálad hogyan állnak a dolgok, nagyon drukkolok én is Neked! :)

És köszi Neked is drukkot utolsó válaszoló! :*

2014. márc. 17. 07:50
 39/41 anonim ***** válasza:
Na mi történt Veletek?
2014. máj. 10. 11:34
 40/41 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

A Clostilt választottuk, engedve a férjemnek. Két kúrán vagyunk túl, eddig nincs baba, következő hónaptól inszeminációval egészül ki a dolog. Ha négy inszem is sikertelen lenne, akkor jön a lombik. Örülök, hogy már itt tartunk, legalább haladunk valamerre.

Amúgy a gyógyszertől volt peteérésem mindkét hónapban.

2014. máj. 10. 17:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!