Aviva vagy Clostyl?

Figyelt kérdés

Nincs pé-m, a nőgyógyászom felírta a Clostyl-t, januárban tanultam meg Aviva-zni, az oktatóm biztat, hogy ne adjam még fel, lesz eredménye a tornának.

Egy éve határoztuk el, hogy babát szeretnénk, azóta volt egy vetélésem, missed ab, újra 5 hónapja próbálkozunk, de decemberi és mostani UH alapján nincs pé-m, valószínű, hogy közte sem volt... Nem tudom. Annyi a változás, hogy decemberben vékony, most szép vastag a méhnyálkahártyám.

Aki volt hasonló cipőben, Ő mit javasolna? Aviva vagy Clostyl?

2014. márc. 8. 10:45
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
Gondolom a kettő nem zárja ki egymást. Mehet együtt is nem? Egy kis vitaminnal megspékelve, legalábbis szerintem.
2014. márc. 8. 10:54
 2/41 A kérdező kommentje:

"Aki volt hasonló cipőben, Ő mit javasolna? Aviva vagy Clostyl?"

...Te pedig GONDOLOD!

Kérem, olyanok írjanak, akik tudják mit kérdezek egész pontosan! Használható, tapasztalaton alapuló véleményekre lenne szükségem! Előre is köszönöm!

2014. márc. 8. 10:58
 3/41 anonim ***** válasza:

Egyet értek az első hozzászólóval. Ha megtudod oldani,csináld a tornát és szedd a closty-t is. Bár én nem tornáztam, Closty-t szedtem, terhes vitaminnal . Nekem így bejött, missed ab után 4 hónappal.

Azzal, hogy tornázol mellette semmit nem vesztesz.Sőt!

Mihamarabbi babásodást kívánok!

2014. márc. 8. 12:07
 4/41 anonim ***** válasza:
82%
Tudtam mit kérdezel egészen pontosan. Bocs hogy válaszoltam :))) Döbbenet.
2014. márc. 8. 12:12
 5/41 A kérdező kommentje:

Tudjátok Ti mire való az Aviva? Azon kívül, hogy hallottatok róla valahol csináltátok és voltatok oktatónál?

Ezt a kérdést nem azért írtam ki, hogy a hozzá nem értő válaszadókat oktassam, de ettől függetlenül elmagyarázom pár szóban: az Aviva a mozgás által a hormonokra hat, a gyógyszer is. A kettő együtt nem megy, mert vagy a torna lesz felesleges, vagy gyógyszer nem fog hatni, vagy nem úgy. Tóth Lívia, az Aviva magyarországi "atyja" mondja ezt!!!

Miért írtok butaságokat, ha egyszer fogalmatok sincs semmiről??? Döbbenet! :/

2014. márc. 8. 13:05
 6/41 anonim ***** válasza:
AVIVA
2014. márc. 8. 13:37
 7/41 anonim ***** válasza:
77%
Nem volt szükség magyarázatra. :D
2014. márc. 8. 13:38
 8/41 A kérdező kommentje:
Mi okból ilyen határozott a válaszod?
2014. márc. 8. 13:39
 9/41 A kérdező kommentje:

Ha nem volt, úgy még nagyobb a "baj" a tudásoddal e témában. :) Saaajnos!

Alkalmazd ezt magadon!!!

2014. márc. 8. 13:40
 10/41 anonim ***** válasza:
100%

Valami nincs rendben veled most, az biztos. Miért kötekedsz? Ennek semmi értelme sincs, én nem írtam olyat, amire így kéne reagálni. Kérdeztél - és tény nem saját tapasztalat, de közeli ismerős tapasztalata alapján -, válaszoltam. Még egyszer bocsánat, hogy hozzá mertem szólni. Mindegy.

Remélem azért megoldódik és lesz peteérésed, vagy így vagy úgy, és lesz kisbabád minél előbb. Tényleg ezt kívánom. Szia.

2014. márc. 8. 13:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!