Aviva vagy Clostyl?
Nincs pé-m, a nőgyógyászom felírta a Clostyl-t, januárban tanultam meg Aviva-zni, az oktatóm biztat, hogy ne adjam még fel, lesz eredménye a tornának.
Egy éve határoztuk el, hogy babát szeretnénk, azóta volt egy vetélésem, missed ab, újra 5 hónapja próbálkozunk, de decemberi és mostani UH alapján nincs pé-m, valószínű, hogy közte sem volt... Nem tudom. Annyi a változás, hogy decemberben vékony, most szép vastag a méhnyálkahártyám.
Aki volt hasonló cipőben, Ő mit javasolna? Aviva vagy Clostyl?
Nem kötekszem, csak, ha hozzá értő emberek szerint a kettő együtt nem tanácsos és nem is erre irányul a kérdésem ééés csak saját tapasztalaton alapuló véleményt keresek, akkor miért kell kioktatni?
Köszi a jó kívánságokat! Én is nagyon szeretném, ha úgy lenne.
Miért nincs? Miért? Milyen okai lehetnek? Segíts megválaszolni, kérlek, mert még az orvos sem tud rá egyértelmű választ adni, ugyanis ezer negatív környezeti, stressz, egyéb hatás kiválthatja...
Ha hozzáértő szakemberek azt mondják,hogy a kettő együtt nem tanácsos akkor miért kérdezed hozzá nem értőket?Kicsit érzékeny vagy,azt gondolom.
.....egyébként és clostit szedek inkább,mert bár az avivát elolvastam,nem merem elkezdeni,mert félek ha rosszul csinálok valamit akkor még a végén több kárt okozok mint hasznot.A clostitól eddig még mindig volt peteérésem,igaz baba még nem.
Előző vagyok.Pároddal minden oké?
Amúgy nekem sincs fogalmamhogy mitől nincs magamtól peteérésem,de én sokat olvastam utána és a 10 év fogamzásgátló szedés nem használt az biztos.És az van hogy a helyzet nem javul nálam hanem rosszabb...mert 2010-ben még 9.3-as FSH-m volt most meg 12.Egészségesen élek,leszoktam a cigiről,már még nem tudom mit kellene tennem,mert vitaminokat is szedek:folsav,e vitamin,c-vitamin.Remélem használ majd.Próbáld ezeket a vitaminokat szedni.
Nem arról kérdezem Őket, hogy együtt csináljam-e a kettőt, hanem arról, hogy aki találkozott már ezekkel a dolgokkal, az, hogy mérlegelt és ki mit tart jónak, azon nők közül, aki mind két dologgal kapcsolatba került már gyermekvállalás kapcsán. Ez szerintem nem olyan bonyolult.
Ha én érzékenynek tűnök, akkor az, aki felnőtt, szülővé "érett" korban nem tud értelmezni egy egyszerű mondatszerkesztésű kérdést, az mi? Érdekes kérdéskör...
Nálam nem áll fent a veszélye, hogy nem csinálom jól a tornát, mert vettem a fáradtságot és kifizettem a 6 órás magán oktatást egy okleveles Aviva oktatónál, akivel azóta is tartjuk a kapcsolatot.
Az, hogy nekem van-e pé-m nem függ össze a férjemmel. Én már voltam terhes, mint fent is írtam, akkor spontán és azóta is volt érett tüszőm, ezt most nem tudom miért alakult így. Lehet következő ciklusban magától is lenne, ezért hezitálok....
Nálatok pároddal minden ok? Inszemen még nem voltatok?
Igen, valahol én is így vagyok ezzel, nem jó "megerőszakolni" a természetet.
Köszi, Nektek is mielőbbi babásodást! :)
Szia!
Nekem 4 hónap clostyból nem lett baba viszont 3 hónap avivától igen úgy hogy előtte nem volt pém.Úgyhogy én aviva párti vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!