Aviva vagy Clostyl?
Nincs pé-m, a nőgyógyászom felírta a Clostyl-t, januárban tanultam meg Aviva-zni, az oktatóm biztat, hogy ne adjam még fel, lesz eredménye a tornának.
Egy éve határoztuk el, hogy babát szeretnénk, azóta volt egy vetélésem, missed ab, újra 5 hónapja próbálkozunk, de decemberi és mostani UH alapján nincs pé-m, valószínű, hogy közte sem volt... Nem tudom. Annyi a változás, hogy decemberben vékony, most szép vastag a méhnyálkahártyám.
Aki volt hasonló cipőben, Ő mit javasolna? Aviva vagy Clostyl?
En ertem hogy azert írtál ide,hogy tapasztalat alapján segítsenek dönteni!
Nekem clostyllal van tapasztalatom,a 2.babam azzal jött ossze 12honap kínlódás utan..az elso azonnal sikerült.
Szoval nekem 2x3honapos clostyl hozott sikert,szoval lehet a tornaval en is előbb célt ertem volna.Az orvosom szerint egyébként több olyan ciklus előfordulhat amikor nincs peteeresunk 1evben,szoval lehet siman a következőben lesz!
Szerintem 6honapig adj esélyt a tornának meg az mehpempot szívből ajánlom!!melle..
Köszönöm a válaszod. :) Méhpempőt is szedek, most szüneteltetem igaz, de következő ciklusban újra kezdem szedni.
Egyfolytában hezitálok, hogy mit kellene tennem, nem merem megkockáztatni, hogy nem próbálom meg a gyógyszert, de a tornában jobban bízok, vagy magam sem tudom... :/
Nem könnyű a döntés, férjem megpróbálná a Closty-t mindenképpen. :/
Nah, mindegy, még van időm dönteni. Még egyszer köszönöm a válaszod.
Még annyi kérdésem lehet, hogy Closty előtt próbáltad a tornát? Vagy egyből jött a gyógyi? Nekem pl. decemberben sem volt pé-m...
Nem,6honap utan kivizsgáltak,minden rendben volt,volt is peteeresem de nem igazán volt domináns tuszo az uh-okon.Ezert kaptam clostyl-t rasegites keppen.Azert is aggodtam tul a dolgokat mert a másik 2gyermekem azonnal osszejott(igaz ott a szülések között több idő telt el)
En a baratcserje Kapszulat es a mehpempot szedtem,ra 2honapra (összesen 12)sikerült a baba.igy nem tudom a clostyl vagy mas segített!
Értem. És a barátcserjét szabad együtt szedni a Clostyval? Azt is a dokid javasolta, vagy magadtól kezdted el?
Mi is már egy éve várjuk a babát, de egy misseden kívül eddig semmi eredmény, sajnos... :(
Én 1 év után estem teherbe, de missed ab lett sajnos. Utána végeztem el az avivát. Nem csináltam túl rendszeresen.
Azután elmentem egy másik dokihoz, aki áthárhatósági vizsgálatot csinált, és clostylbegytet írt fel (hormoneredményekkel mentem már hozzá). A 2. hónapban jött a baba.
Szerintem nem zárja ki egymást a két módszer, és én 33 évesen, több mint 2 év várakozás után már nem bírtam volna még hónapokat/éveket várni. Szóval én a clostyl-t választanám.
óvatosan a clostyval.
sajnos nekem ciszták lettek tőle nem kicsik,kitolódott a menses megjövetele.aztán megszenvedtem amikor megjött görcsöltem,de szerencse távoztak a ciszták uh.igazolta.
Csak aviva tornázom.cickafark teát iszom,+vitaminok.Babásodást kívánok!
Nagyon szépen köszönöm a hasznos válaszokat.
Azt hiszem döntöttem végül, megpróbálom a Clistyt... Férjem is ezt szeretné és nekem is ez a logikus döntés, hiszen, ahogy írtátok nem veszthetek vele. A cisztásodás veszélye szerintem csak akkor áll fent, ha nem kap valaki tüszőrepesztőt, de nekem már ki van írva, én kapni fogok, szóval ettől nem tartok.
Utolsó előtti válaszoló, neked hányadik hónapban jöttek a babák? Nagyon hiszek benne, hogy ezzel a segítséggel akár már az első hónapban babás leszek. :)
25. vagyok.
Én nem kaptam tüszőrepesztőt, csak ultrahanggal nézett a doki, és megmondta mikor legyünk együtt. :)
A 2. babához már nem kellett rásegítés, őt nyárra várjuk. :)
Gratulálok a babához! :) Milyen jó, hogy most spontán jön, igazán szuper. ;)
Nekem így mondta az orvosom... Provera, menses meghozó, Closty, tüszőérés segítő, Utro, sárgatest pótlás... Ez lesz nálunk a recept, amitől a "sikert" várjuk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!