Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lombiknál bevált valakinek a...

Lombiknál bevált valakinek a méhpempő?

Figyelt kérdés
nekem mindig nagyon vékony a nyálkahártyám és nem is maradok terhes sajnos.9mm-es.Erre jo a méhpempő?Honnan tudom a lehető leggyorsabban beszerezni?
2014. márc. 7. 17:28
 1/3 anonim ***** válasza:
a progeszteron pótlás sem segit rajta???? az többet ér mint a méhpempő.
2014. márc. 7. 17:41
 2/3 anonim ***** válasza:

Mehpempo nekem semmit nem ért (évekig használtam, persze szünetekkel), de az utolsó lombik elott száraz vörösbort ittam, napi 1 dl-t. Olyan szep vastag lett, mint azelőtt soha.

Pedig utálom a bort :)

2014. márc. 7. 17:50
 3/3 A kérdező kommentje:
szedtem az evitamint,ittam a vörösbort,nem segített.14.ciklusnaptól semmit nem vastagodott.16.ciklusnaptol colt a leszivás a beültetés pedig 19.ciklusnapon.Beültetéskor is csak 9mm volt.Most szedem az utrot és progiszurit szurok,de elkezzdtem barnázzni,gondolom meg fog jönni.
2014. márc. 7. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!