Picsusz kérdése:
Méhpempő. Éhgyomorra?
Figyelt kérdés
Azt írták,hogy a méhpempőt éhgyomorra kell beszedni.Kávét lehet inni előtte?Vagy az előtt bevenni?2014. febr. 18. 22:54
1/15 anonim válasza:
ne igyál előtte kv-t, se semmit.
pár percig szájban tartogatva kaja előtt minimum 15 perccel.
2/15 anonim válasza:
Szia! Reggel éhgyomorra, tehát ne igyál, ne egyél előtte semmit! Nyelv alatt hagyd felszívódni, majd min. 30 percet várj az evéssel, ivással! :) "E"
3/15 anonim válasza:
Én is úgy ettem, ahogy a 2. válaszoló leírta. :)
4/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm,ma már nem ittam kávét sem előtte.És azt tudom igen,hogy fél óráig a nyelv alatt tartani.Nektek van tőle valami változás,amit észrevettetek?
2014. febr. 19. 13:37
5/15 anonim válasza:
3. vagyok, én még télen nem voltam beteg, kopp-kopp... Szedem a gravidát is. :)
6/15 anonim válasza:
Nekem most jár le a 3. pempős hónapom (4 hónapja próbálkozunk) és igazából annyi változást vettem észre, hogy sokkal nyugodtabbak a napjaim, mint eddig és elmúlt a gyomorfájásom, ami már egy ideje kínzott..:S Közbe elkezdtem inni reggelente a citromfű teát, lehet hogy az is besegít..:) Én még E vitamint és néha egy DM-es A-Z mama vitamint veszek be! Jövőhétre nem várom..:) Kíváncsi leszek.. Nektek hányadik próbálkozós hónapotok?
7/15 A kérdező kommentje:
Sajnos nem hónap,hanem 3 éve várunk a babára.Semmi bajunk sincs,mégse jön a baba.Én most másfél hete szedem a méhpempőt.Jó lenne ha használna....neked szorítok,hogy ne jöjjön meg.
2014. febr. 20. 12:06
8/15 anonim válasza:
Kérdező, nagyon sajnálom, hogy ennyi ideje ne, jön nálatok a baba,szörnyű lehet minden hónapot úgy megélned, hogy megjön!:( Én még csak az elején járok, de mindig nagyon elkeseredek, ha megjön!:( Nagyon sok szerencsét kívánok a pempőhöz, remélem meghozza a várva várt pozitív tesztet, s ha nehéz is, de a lényeg, hogy bízz benne.. "E"
9/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves utolsó,remélem nem kell már sokat várnunk.Tényleg nagyon nehéz,minden hónapban csalódni :(
2014. febr. 23. 12:25
10/15 Fehérarany válasza:
Kedves Kérdező! Mi 3 éve várunk a mi kis csodánkra! Nekem van már egy szépséges kislányom az előző kapcsolatomból, ő 5 éves! Sajnos a három év alatt 2 missed ab-ig jutottunk :( Elvileg sárgatest elégtelenséget tartanak valószínűnek az orvosok. Én is ettem méhpempőt is: éhgyomorra és este lefekvés előtt. Nekem szépen megvastagította a méhnyálkahártyámat és peteérésem is lett tőle :) Most barátcserjét is szedek mellé, hátha... Kivizsgáláson még nem voltunk, de már azon gondolkodunk, hogy minden rendben van-e egyáltalán velünk, mert már több mint egy éve nem estem teherbe... Sok sikert neked is és mindenkinek aki babára vágyik! Kíváncsian várom az eredményeiteket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!