Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Méhpempő. Éhgyomorra?

Picsusz kérdése:

Méhpempő. Éhgyomorra?

Figyelt kérdés
Azt írták,hogy a méhpempőt éhgyomorra kell beszedni.Kávét lehet inni előtte?Vagy az előtt bevenni?
2014. febr. 18. 22:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Ma reggel teszteltem és erős +++ lett!:) Nagyon boldog vagyok!:) Én hittem benne és tudtam, hogy megfogja hozni a pempő a várva várt eredményt! Nektek is mielőbbi babásodást kívánok!:) "E"
2014. márc. 2. 15:01
 12/15 A kérdező kommentje:
Jaj gratulálok!!!!!Jó egészséget nektek.Mennyi méhpempős hónapod volt,hogy sikerült?És úgy érzed ettől?Mert akkor én is bízom benne :)
2014. márc. 2. 19:35
 13/15 anonim ***** válasza:
Köszönöm szépen!:) Ez volt a 3. pempős hónapom, a következőbe akartam szünetet tartani..:) Igen, szerintem nagyon sokat segített, mert pl. eddig sose szoktam megérezni a peteérést és ebben a hónapban rendesen megéreztem (feszített, puffadt az alhasam) és tudtam mikor kell együtt lenni! Ja és ami nagyon fontos, hogy bíztam benne és tudtam, hogy nem hiába szedem ilyen szorgalmasan minden nap..:) "E"
2014. márc. 4. 14:25
 14/15 A kérdező kommentje:
Nagyon gratulálok még egyszer.És te mennyit szedtél naponta belőle?És ha megjött,tartottál szünetet.Nekem még nincs 1 hónapja,hogy szedem,de szerintem most meg fog jönni,de gondoltam,hogy nem egyből fog hatni.Gondolom mint minden gyógyszernek 2-3 hónap kell,hogy kifejtse hatását.Én is bízom benne.Ha nincs semmi bajom orvosilag,akkor csak nem lehet nagy gond,hogy nem jön a baba.
2014. márc. 4. 14:50
 15/15 anonim ***** válasza:
Reggel 1 gr-ot, este 1 gr-ot, tehát napi 2x1 gr-ot szoktam belőle bevenni! Igen, amikor megjött abbahagytam a szedését, majd miután elmúlt a vérzés tovább folytattam! Hidd el, hogy nincs semmi bajod és jönni fog a baba!! Én el sem tudtam képzelni, hogy egyszer majd pozitívat tesztelek.. mondjuk még most se nagyon fogtam fel, de talán majd akkor ha a doki is megerősít benne!:) A legfontosabb tehát hogy légy türelmes és higgy magadban és a méhpempőben!:) Sok sikert kívánok hozzá!!:) Hidd el meg fogja hozni a várt eredményt..:)
2014. márc. 4. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!