Méhpempő! Teherbeesés elősegítés céljából szeretném szedni a méhpempőt. Hogyan kell pontosan szedni? Már több verziót is olvastam, tanácstalan vagyok.
Olvastam hivatalos oldalakon, hogy 21 napig kell szedni, majd a menzesz idejére szünet, meg olyat is hogy 28 napig folyamatosan, majd 28 nap szünet. Most melyiket alkalmazzam?
Köszi a válaszokat!
Szia!
Én úgy szedtem, hogy miután elmúlt a menszeszem elkezdtem enni a következő menszesz előtti napig.. majd ha megjön, akkor ahány napos a menszid annyi nap szünet és miután elmúlik, akkor újra kezdeni.. Én 3 hónapig szedtem (Dydexeset) így folyamatosan (ez volt a 3. hónapom) és most várok, mert már 3 napja késik.. kíváncsi leszek, hogy tényleg ilyen hatásos-e és meghozza-e a csodát..:) Egyébként azután kezdtem el szedni miután 42 napra jött meg a menszim (fog.gátló abbahagyása után) és az első pempős hónap után 36 napra, majd a múlt hónapban már 34-re jött meg.. Ha megjönne a napokban, akkor egyenlőre szünetet tartanék.. Remélem tudtam segíteni..:) "E"
Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!