Érdekes fémes iz a számban délutántől, esedekes a baba lehet ez egy tünet a 9 edik napon?
Figyelt kérdés
2014. márc. 6. 21:26
2/5 anonim válasza:
Mar tobbedszer olvasom ezt a femes izt a szajban tunetet. Ne nyalogassatok a kulcsotokat!
Miert kell meg a szellentesre is azt hinni h terhessegi tunet? Foleg 9.napon!!!!! Meg be se agyazodott rendesen, hogy a fenebe lennenek mar tunetek?
3/5 A kérdező kommentje:
Na jo koszi a valaszt! Hat epp utana olvastam hogy lehetseges hogy attol van persze mas betegseget is jelenthet! Szoval ha nem tudjatok akkor ne bunkoskodjatok, csak gondoltam hogy mas is volt meg igy!
2014. márc. 7. 09:16
4/5 anonim válasza:
szia! természetesen a várandóság során mint tünet felléphet fémes íz érzése a szájban, de már bőven akkor mikorra biztos a terhesség. sok évet küzdöttem a babáért, és én is ,mikor minden tünetet produkáltam már tesztelés előtt, sosem voltam babás. Most pedig mikor az lettem, 6.héten voltak először tüneteim, és tartottak a 12.hétig, ám azok sem voltak drasztikusak, a fémes íz pl. egyáltalán nem volt. Tünetek tényleg a pozitív tesztet követően jelentkez(het)nek, amikor már kellő mennyiségű hcg hormon van a vérben.
5/5 A kérdező kommentje:
koszike a normalis valaszt:)
2014. márc. 7. 12:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!