Szellem, nega, pozi? Élettársam csinált ma egyet de mivel én férfi vagyok fogalmam sincs mit kell ezen nézni
2014. márc. 4. 22:18
11/12 A kérdező kommentje:
azt a kérdést nem én írtam, bár jó volt elolvasgatni.ha tesztel újra ide küldöm és ír nektek, én dolgozom éjjel nappal.
2014. márc. 5. 09:41
12/12 A kérdező kommentje:
hölgyeim.megmutattam a munkahelyen egy kolléga hölgynek, nevetett, hogy férfi létemre ezt csinálom:) , na de át tette negatívba és ő lát halványat.de ne is erőltessük majd kiderül mi lesz.köszönöm mindenkinek kedvességét, többet nem jövök fel így előre Boldog Nőnapot kívánok minden nőnek!
2014. márc. 5. 10:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!