Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lombiknál ugye nem lehet...

Lombiknál ugye nem lehet donor férfi rokon?

Figyelt kérdés

Konkrétan a pár férfi tagjának a öccse! Jól tudom, hogy csak nő donor lehet rokon?

Előre is köszönöm a választ!

2014. febr. 21. 14:22
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem lehet, csak ismeretlen donor.

De rákérdezhetsz a dokidnál, ki tudja, lehet belemegy. Egy próbát megér.

2014. febr. 21. 14:34
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Nem rólam/rólunk van szó szerencsére! De ilyen létezhet, hogy megcsinálják ha olyan a doki? :O
2014. febr. 21. 14:39
 3/6 anonim ***** válasza:
45%
Nem ilyen nem lehet, hála istennek és nem lesz doki aki belemegy.
2014. febr. 21. 14:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Honnan tudod, hogy nincs ilyen doki? Full magánban szerintem találhat olyat.
2014. febr. 21. 15:22
 5/6 anonim ***** válasza:
45%
Én jártam full magánba azért ez nem így működik. Ha lebukik az egész karrierje és orvosi pályája oda és ezt senki nem fogja kockáztatni. Már pedig a lebukás esélye igen nagy.
2014. febr. 21. 16:49
 6/6 A kérdező kommentje:

Igazság szerint én annak örülnék ha ilyen orvos nem létezne!

Én vagyok az öccs felesége. A tesójáék a 2. lombikon vannak túl, ez sikeres volt. De a férjem olyan szinten foglalkozik velük mintha a sajátja lenne! Lehet paranoias vagyok, de nemrég szültem és így visszagondolva hihetetlen különbségeket félek felfedezni a között ahogy velem foglalkozott és ahogy most a sógornőjével! Jó mondjuk amúgy is imádja a nőt ami eleve nem normális, de biztos vagyok benne hogyha kérdésben leírtakra van lehetőség akkor a férjem biztos megtette.

2014. febr. 21. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!