Vajon igy terhes lettem?
Figyelt kérdés
A parommal 2x szeretkeztunk egymas utan. Ugy kb 5 percet vartunk a ket aktus kozott maradhatott meg sperma benne ami majd az elovalladekkal belem kerult? Persze vedekezes nelkul ijen kikapos modszerrel de 3 eve igy csinaljuk es nem lettem terhes, persze meg ijet sose csinaltunk! Ez 4 napja tortent es elotte is fajtak a melleim mer nekem idejeben jelzi a menstruaciot de most nagyon fajnak es a jobb petefeszkem mintha neha nyilaldosik aztan nem tudom hogy csak bekepzeleme! 21L2014. márc. 3. 16:14
1/7 anonim válasza:
Elég sok esély van a terhességre, ugyanis a hugycsövében ott marad a sok sperma, kivéve ha az alatt az 5 perc alatt pisilt egyet. De úgy is van esély, csak nem olyan sok.
3/7 anonim válasza:
Esély van a terhességre, de az teljességgel kizárt, hogy 4 nap után terhességi tüneteid legyenek. A megtermékenyített petesejtnek legalább 10 nap kell a beágyazódáshoz. Az előtt senki sem produkál tüneteket, szóval a mellfájdalom és a petefészek nyilallás most nem a terhesség miatt van. (Ettől persze a megtermékenyítés még létrejöhetett.)
4/7 anonim válasza:
Barátnőm 3,5 év után lett terhes a megszakításos védekezéssel.
Ha így csináljátok, bármikor terhes lehetsz. Ez így orosz rulett.
5/7 A kérdező kommentje:
Nem pisilt kozben! Vegul is mar 6 eve vagyunk eggyutt csak meg nem terveztuk de biztos megmaradna ha jonne :)szerintetek nagyon fiatal vagyok az anyasaghoz 21 evesen nem vagyok bulizos tipus!
2014. márc. 3. 17:21
6/7 anonim válasza:
*együtt
Nem vagy fiatal szerintem. Én 17 évesen szültem az elsőt.
7/7 anonim válasza:
Valaki még 25 évesen is fiatalnak érzi magát az anyaságra. Valaki pedig 20 évesen, már elég érettnek érzi magát rá, tehát mindenkinek más és más. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!