Lehet negativ a teszt mégis terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Gabriel teszttel csináltam ma délután negativ lett 4.napja hogy késik de hasam már 3 napja minden nap görcsölt de enyhén és még semmi.Lehetek terhes atttol még mikor csináljak uj tesztet?Vagy milyen tesztet érdemes venni,:)köszönöm:)2014. márc. 1. 17:58
1/2 anonim válasza:
Nekem Gabriel a nemvárt napja előtt 1 nappal már pozitívat mutatott...de ettől függetlenül lehet hogy korán teszteltél,ha mondjuk nem középidőben volt peteérésed.A helyedben én 3-4 nap múlva reggeli vizeletből tesztelnék még egyet.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi hát nekem később van peteérésem mint általában másnak mert 18.napon.Mert már van két gyermekem és az orvos is mondta hogy nekem később van.
2014. márc. 1. 20:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!