Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Elvileg nem vagyok terhes....

Elvileg nem vagyok terhes. Lehet hogy mégis?

Figyelt kérdés
December elején többször voltunk együtt védekezés nélkül(tervezett baba).December 28.án megjött,de nem volt olyan mint szokott! Január 8.án voltam nőgyógyásznál negativ teltt a labor tesztem. 4 napja késik a menstruációm,fáj a mellem.Nem szoktam csokit enni csak néha néha,de 3 napja naponta 3 tábla csokit eszek meg és még mellé ilyen olyan csokit...és a póréhagymáért élek halok,amit eddig soha nem ettem meg.Szerintetek?
2014. jan. 25. 19:56
 1/6 anonim ***** válasza:

Hát a december eleji aktusból biztosan nem.

Ha az utolsó menzeszed óta is voltatok együtt, akkor lehet.

2014. jan. 25. 20:09
 2/6 A kérdező kommentje:
Megszakitásossan voltunk együtt.
2014. jan. 25. 20:11
 3/6 anonim ***** válasza:

Hát akkor simán lehetsz terhes. De miért nem csinálsz egy tesztet?

És ha gyereket akartok, miért szakítottátok meg?

2014. jan. 25. 20:27
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha tervezett az a gyerek, minek a megszakítás?

A csokizabálással meg jó lenne, ha leállnál, már ha nem akarsz vágósúlyba kerülni...

2014. jan. 25. 23:26
 5/6 A kérdező kommentje:
Régebbb óta rajta vagyunk a babatervezésen,de nem jött össze.Most pedig olyan helyzetbe kerültünk amibe hülyeség lenne babát válalni.Már irattam fel gyógyszert csak a kiváltással van gond. Amugy nem értem hogy ha ir valaki erre az oldalra azt miért kell egyből igy leteremteni? Aki ilyen izléstelen kommentet ir nem volt még megszorulva? Igen a csokizabálással le állok és köszönöm a sok segitő választ!
2014. jan. 26. 11:47
 6/6 anonim ***** válasza:
De ha meg most olyan helyzetben vagytok, hogy nem tudjátok vállalni, akkor miért nem védekeztek óvszerrel (vagy mással) addig, míg nm váltod ki a tabit?
2014. jan. 26. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!