Volt valaki úgy, hogy mensire utaló barna folyása ellenére mégis terhes volt?
Figyelt kérdés
Olyan jó lenne és most úgy éreztem, hogy összejött, de ma jelentkezett a barnázás... :/ Hátha nem lesz több és mégis összejött a bébi.2014. jan. 13. 13:58
1/16 anonim válasza:
Szia!
Én már többször hallottam/olvastam erről, szóval igen, lehetsz várandós! :) De azért még ne éld bele túlságosan magad, nehogy nagy legyen a csalódás. Mióta késik?
2/16 anonim válasza:
6 hetesen kezdtem barnázni akkor rutascorbint kaptam, 8 hetesen egyik este elkezdett dőlni belőlem a vér, azt hittem megint elvetéltem, de azért be mentünk az ügyeletre a babám teljesen jól volt. Azóta meg is született és makk egészséges. Sokat kellett pihennem terhesség alatt, a vérzés 2 nap után elmúlt (Duphastront kaptam), szedtem magnéziumot is, de ezek után már probléma mentes terhességem volt. Amíg csak barnázol nem biztos, hogy nincs baba, ha terhesnek érzed magad (pozitív teszt) akkor érdemes dokihoz menni barnázással is!
3/16 A kérdező kommentje:
Ma 2. napja késik, addig nem akarok tesztelni, amíg nem látom, hogy mi lesz ezzel a barnázással, lehet, hogy megjön és akkor feleslegesen élem bele magam, mert talán csak késik.
2014. jan. 13. 14:47
4/16 FKKTorp válasza:
Nekem rendesen megjött a vérzésem január 4én és 9-én, 4nap vérzés után pozitív lett a teszt. A doki még nem látta a lehetséges babát, csak vastagabb mégnyálkahártyát, de 24-én megyek újra, és remélem akkor már szívhang is lesz.
5/16 A kérdező kommentje:
Juj, de jó, szurkolok, hogy minden rendben legyen! :)
2014. jan. 13. 16:06
6/16 anonim válasza:
Én is a nem várt napján elkezdtem barnázni és megjön érzésem is sokszor volt, de csak nem jött meg. Nem teszteltem csak egy hét késés után, mert még mindig barnáztam és azt hittem csak késik. Persze pozitív lett a teszt és mentem dokihoz aki rögtön utrot adott, mert mint kiderült sárgatest elégtelenségem volt és ezért barnáztam.
Drukkolok hogy baba legyen és szerintem tesztelj nyugodtan, mert ha sikerült, akkor gyógyszer kell
7/16 FKKTorp válasza:
Köszi, én is nagyon drukkolok neked!
8/16 anonim válasza:
Én is barnáztam 2 napig vérzés helyett. 13+5 KM
9/16 A kérdező kommentje:
Ha holnapig nem jön meg rendesen, akkor tesztelek! :)
2014. jan. 13. 21:26
10/16 anonim válasza:
ha barna az mèg nem baj ha piros akor nem valoszinü hogy az vagy.meg ha a barna kis mennyisègü.csinàlj tesztet. 19+5 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!