Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt valaki úgy, hogy mensire...

Volt valaki úgy, hogy mensire utaló barna folyása ellenére mégis terhes volt?

Figyelt kérdés
Olyan jó lenne és most úgy éreztem, hogy összejött, de ma jelentkezett a barnázás... :/ Hátha nem lesz több és mégis összejött a bébi.

2014. jan. 13. 13:58
1 2
 11/16 Moncsycsy ***** válasza:
100%
nekem aznap amikor megkellet volna jönnie akkor éjjel barnáztam, de másnap semmi nem volt. betudtam annak hogy abban a hónapban ennyi volt. majdnem 1 hónapra csináltam tesztet akkor már 10 hetes terhes voltam :) szóval lehetsz terhes :) sok sikert. most én sem várom 25-re :)
2014. jan. 14. 11:57
 12/16 FKKTorp ***** válasza:
Teszteltél?
2014. jan. 14. 13:29
 13/16 anonim ***** válasza:

nekem nemvárt előtt 4-5 nappal volt enyhe vérzésem, de nem barnás volt inkább halvány rózsaszín...azthittem mensi előjele, el is keseredtem, hogy megint nem sikerült, aztán 2-3 nap után elmúlt, nem erősödött ezért csináltam egy tesztet ami pozitív lett...szóval van remény

Kitartás. megy a drukk :)

22 hkm

2014. jan. 14. 13:38
 14/16 A kérdező kommentje:

Na ez is halvány rózsaszín volt, azonban mára nyomtalanul el is múlt... :O

Viszont ma teszteltem Gabriel-lel és negatív lett... :/ Ha továbbra sem jön meg, 2 nap múlva tesztelek még egyet.

2014. jan. 14. 16:28
 15/16 FKKTorp ***** válasza:
A Gabriell nekem nem igazán jött be. Xepil sima 2db-s csíkozódos viszont mutatta elég szépen. Talán próbáld majd meg azzal.
2014. jan. 15. 08:30
 16/16 A kérdező kommentje:

Sajna nem vagyok terhes, de majd köv. hónapban! ;)

Köszi a válaszokat!

2014. jan. 17. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!