Volt valaki úgy, hogy mensire utaló barna folyása ellenére mégis terhes volt?
Figyelt kérdés
Olyan jó lenne és most úgy éreztem, hogy összejött, de ma jelentkezett a barnázás... :/ Hátha nem lesz több és mégis összejött a bébi.2014. jan. 13. 13:58
11/16 Moncsycsy válasza:
nekem aznap amikor megkellet volna jönnie akkor éjjel barnáztam, de másnap semmi nem volt. betudtam annak hogy abban a hónapban ennyi volt. majdnem 1 hónapra csináltam tesztet akkor már 10 hetes terhes voltam :) szóval lehetsz terhes :) sok sikert. most én sem várom 25-re :)
13/16 anonim válasza:
nekem nemvárt előtt 4-5 nappal volt enyhe vérzésem, de nem barnás volt inkább halvány rózsaszín...azthittem mensi előjele, el is keseredtem, hogy megint nem sikerült, aztán 2-3 nap után elmúlt, nem erősödött ezért csináltam egy tesztet ami pozitív lett...szóval van remény
Kitartás. megy a drukk :)
22 hkm
14/16 A kérdező kommentje:
Na ez is halvány rózsaszín volt, azonban mára nyomtalanul el is múlt... :O
Viszont ma teszteltem Gabriel-lel és negatív lett... :/ Ha továbbra sem jön meg, 2 nap múlva tesztelek még egyet.
2014. jan. 14. 16:28
15/16 FKKTorp válasza:
A Gabriell nekem nem igazán jött be. Xepil sima 2db-s csíkozódos viszont mutatta elég szépen. Talán próbáld majd meg azzal.
16/16 A kérdező kommentje:
Sajna nem vagyok terhes, de majd köv. hónapban! ;)
Köszi a válaszokat!
2014. jan. 17. 22:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!