Úgy értem azelőtt, mielőtt 100% -osan biztos lettél volna benne? Még a pozi teszt előtt. Mert olvastam, hogy valaki érezte màr előtte, hogy terhes, feszült a melle, menstruációhoz hasonló fàjdalmai voltak, fàradékony volt, és ebből tudta, hogy baba lesz. :) nektek volt ilyen, vagy ehhez hasonló? Vagy milyen tünetei vannak a terhességnek még a pozi teszt, és a kimaradt mensi előtt?
Nekem első gyerekemnél mellbizsergés volt az első gyanús jel, menszi előtt 1 héttel, ez nagyon gyanús volt. ELőtte nekem sosem feszült vagy bizsergett a mellem, menszikor sem.
Második babámmal szagérzékenység, mindenhol hagymaszagot éreztem ,és minden szagtól hányingerem lett. Ez szintén menszi előtt 1 héttel volt.
2014. márc. 3. 11:42
2/13 anonim válasza:
szia! én nem éreztem, pedig így utólag elég egyértelmű jelei voltak, főleg a beágyazódásnak: az nap volt hányingerem, hasmenésem, előtte levő nap hasszurkák és barnázás - amiről azt hittem a menstruációm fog megjönni.
Aztán mégsem jött meg, de még ekkor sem éreztem, mivel elég rendszertelen a ciklusom, azt hittem csak késik.
Kb. 5 hetes lehettem, amikor belázasodtam - a párom ebből már megérezte, de én még mindig nem :D azt mondta csináljunk egy tesztet már csak azért is hogy lehet e gyógyszert szednem. Pozitív lett :)
2014. márc. 3. 11:48
3/13 anonim válasza:
Nekem iszonyatosan érzékeny lett a mellem, szinte ránézni sem volt szabad :-) illetve elég hamar kezdődött a hányinger is. Ez a két tünet megvolt már mensi előtt 4-5 nappal.
2014. márc. 3. 11:51
4/13 anonim válasza:
Az elsőnél fejfájás,és sok hányás,fáradékonyság. A másodiknál már 5 hetesen hánytam,mindentől,még a pirított hagyma illatát sem bírtam elviselni.A cicim nem volt különösebben érzékeny.A harmadiknál szinte semmi... 2 hét késés után vettem egy tesztet...2x émelyegtem asszem.De semmi tünetem nem volt.Tényleg semmi.
2014. márc. 3. 11:57
5/13 anonim válasza:
Talán a terhesség jelei voltak. Beágyazódás körül szédülés, nem várt előtt fura görcsök. De azt sem tartom kizártnak,h ezeket azért veszi észre az ember, mert amikor babát szeretne, rettentően figyeli a testét. Lehet,h máskor is voltak ilyen kisebb "tünetek", csak nem is érdekeltek.
2014. márc. 3. 12:03
6/13 anonim válasza:
egyáltalán nem
egyetlen jel volt, ami utólag gyanús is lehetett volna: székrekedésem volt három napig, pedig ez rám egyáltalán nem jellemző
2014. márc. 3. 12:05
7/13 ZsZs27 válasza:
Ugyanúgy voltam, mint egyik előttem szóló. 4-5 nappal a menzesz ideje előtt úgy fájtak a mellbimbóim, hogy a férjemmel közöltem, ha hozzá nyúl, eltöröm a kezét. Előtte sose éreztem ilyesmit, szóval tudtam, hogy valami van.
2014. márc. 3. 14:07
8/13 anonim válasza:
Igen megéreztem és nem a tünetekből,fiamnál is,a pozitív teszt előtt egy héttel,ahogy a spontán vetélésem előtt is még a negatív tesztnél is tudtam,hogy biztosan terhes vagyok és napokra rá pozitív lett,aztán sajna 3 napra rá elment.
2014. márc. 3. 17:22
9/13 A kérdező kommentje:
sajnálom, hogy elment a babád, kedves utolsó! :( és azt miből vetted észre? véreztél? vagy milyen tünetei vannak a vetélésnek?
2014. márc. 3. 19:35
10/13 anonim válasza:
majd leszakadt a derekam azt hittem megszülök,plussz másnap 3szor erősebben jött meg,és lelkileg nagyon rosszul lettem,majd a doki is megerősítette,hogy elvetéltem,és szerencsére teljesen "kiürültem"
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!