Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Érezted vmiből, hogy most...

Érezted vmiből, hogy most sikerült, terhes lettél?

Figyelt kérdés
Nem csak megérzésre gondolok, hanem pl alhasi görcsökre, fáradság, vagy csak változó közérzetre. Minden érdekel!
2009. dec. 16. 21:33
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Én lelkileg nem éreztem meg, az előző babámat igen, de a mostanit nem.

Fizikai jelek viszont voltak. 1 héttel peteérés után erősen mensis érzésem lett, 2 napig tartott. Ugyanettől kezdve, vagyis, amikor 3 hetes terhes voltam, már meghagytam a kávékat, mindig csak bele-beleittam, és egyre rosszabbul esett, a délutáni "rituálémat" pedig teljesen el is hagytam.

A nemvárt mensi előtt 3-4 nappal pedig olyan hatalmas fáradtság lett úrrá rajtam, hogy írtam, írtam, hogy miket kell csinálnom, de egyikre sem voltam képes. Csak feküdtem a kanapén szó szerint egész nap, és a 3. ilyen napon bőgve hívtam fel a páromat, hogy mondja már meg, mi lehet velem, mert annyira használhatatlan vagyok... Ő mondta, hogy próbáljunk meg egy tesztet, ami másnap reggel 2 csíkos lett. :)

16 hetes kismama

2009. dec. 16. 21:39
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Én olyan rosszul voltam mint még soha azelőtt és nem is tudtam megmondani, hogy mi bajom van. Nem fájt semmi, nem volt hányingerem stb...de mégis nagyon rosszul voltam. Egyszer meg azt hittem, hogy meg fog jönni fel is tettem egy tampont de nem jött. :p A rosszullétek kb. 2héttel ezután kezdődtek. Már több mint egy hete rosszul voltam amikor úgy döntöttem veszek egy tesztet. De ekkor már úgy voltam vele ha nem terhes vagyok akkor tuti valamilyen rákom van. Pfffúúú, ne haragudj de nagyon sz@rul voltam és tényleg el sem tudtam képzelni mi lehet ez a rossz érzés amit meg sem tudok fogalmazni.

Haza mentem, megcsináltam, pozitív. Másnap reggel (2db-t vettem) megint próba, megint óriási pozitív de úgy kijött a csík szinte azonnal, hogy csak na. Persze, hiszen ekkor már 8 hetes terhes voltam. Emlékszem ez egy keddi nap volt és pénteken jutottam el dokihoz. Mikor mentem már gyönyörűen volt szívhang is. 8hetes és 2 napos volt akkor. :)

Egyébként nekem ezután vérnyomás problémáim voltak. Alacsony volt és általában emiatt voltam rosszul. Szédülés, fekete pöttyök a szemem előtt, összeesés érzés. Nekem ezek voltak. Meg később de az már a 2. trimeszterben fáradékonyság. Este 7kor már aludtam.

Bocs a sok dumáért!

10 hónaposa anyuka

2009. dec. 16. 23:23
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sosem fáj a mellem mensi előtt, most meg iszonyatosan fájt már előtte pár nappal. Ez feltünő volt. Ehhez méh járult egy kis haspuffadás is. Szóval én ezekből gondoltam,h terhes lehetek. Én már mensi előtt jósteszteltem ovu teszttel, ami egyre erősebb lett. Mensi napján már erősebb volt a C mint a T. Így másnap vettem egy normális tesztet, amin szintén kijött a 2 csík.

21+3 hetes km.

2009. dec. 17. 07:34
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én csak lelkileg éreztem meg. Se rosszul nem voltam, se hányingerem nem volt, se nem görcsöltem, se fáradt nem voltam...nekem az ég világon semmi fizikai jele nem volt (mindenkinek ilyen terhességet kívánok). Egyszerűen ültem a m.helyemen mondtam a kolleganőmnek muszáj hazamennem, elrohantam gyógyszertárba csináltam tesztet és pozitív lett.Érdekes, nem hiszek sem ezotériában sem semmi misztikus dologban de ezt valahogy mégis megéreztem. 32hetes km
2009. dec. 17. 07:49
 5/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat! Sokat segítenek!! Én is olyan nem jól érzem magam, férjem kérdezte, hogy mi fáj, de nem tudtam rá konkrét választ adni. Már nem tudtam elképzelni, hogy mi a bajom.Az első terhességemet én is megéreztem, egyszerűen tudtam, nem is csináltam tesztet, mentem dokihoz aki közölte, hogy gratulál, 7 hetes terhes vagyok, szívhanggal.Annyi tünet volt, hogy nagyon fáradékony voltam. MOst nem érzem, csak tudom, hogy most már jönnie kellene a másodiknak..állandóan csak feküdnék, meg olyan gyenge vagyok, meg rossz közérzet, de gondolom ez még korai..8-9 napja volt peteérésem.Csak olyan ramatyul érzem magam..
2009. dec. 17. 11:49
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Először csak a mellbimbóim fájtask, de elég keményen, ordítani tudtam volnaa fájdalomtól. Már akkor mondtam a páromnak, hogy terhes vagyok, de még tesztet nem csináltam. Ja, dohányoztam, és egyszerűen megundorodtam a szagától is,hányingerem lett tőle, így könnyű volt letenni, a babának sem ártottam:)És mindig az az érzésem volt, hogy óvatosabbnak kell lennem. Jött a teszt, és +os lett:)

34 hetes km

2009. dec. 19. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!