Tudtad/érezted-e, hogy terhes vagy?
Figyelt kérdés
Úgy értem azelőtt, mielőtt 100% -osan biztos lettél volna benne? Még a pozi teszt előtt. Mert olvastam, hogy valaki érezte màr előtte, hogy terhes, feszült a melle, menstruációhoz hasonló fàjdalmai voltak, fàradékony volt, és ebből tudta, hogy baba lesz. :) nektek volt ilyen, vagy ehhez hasonló? Vagy milyen tünetei vannak a terhességnek még a pozi teszt, és a kimaradt mensi előtt?2014. márc. 3. 11:40
11/13 anonim válasza:
Én is hasonlót szerettem volna kérdezni,mert bár már van 2 gyerkőcöm, nem igazán emlékszem az előjelekre. Illetve az elsőnél tudom, hogy voltak menzesz szerű görcsök, de aztán mégsem jött meg.:) Most valamiért úgy érzem, hogy talán sikerült,de félek, hogy már csak beképzelem magamnak. Nekem tavaly augusztusban volt missed ab-om, és azóta próbálkozunk. Most egy pici reményt még kaptam az egyik válaszolótól, mert nekem is volt 3 napig székrekedésem hétvégén, és azóta nagyon azon agyalok, hogy talán azért, mert sierült. 6.-a körülre nem várom, nagyon izgulok.
12/13 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, szurkolok nektek! :) és mi a helyzet veled 6.-a óta, mert írtad, hogy akkorra nwm vàrod? :)
2014. márc. 10. 06:50
13/13 anonim válasza:
Sajnos nem jött össze. A vetélésem óta nem igazán menstruálok rendesen, szerintem ez is közrejátszik, bár a dokim azt mondja nem befolyásolja a dolgot, én mégis úgy érzem. Megint 2-3 napig tartott és nagyon gyenge volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!