Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 5 hét után mennyire biztosan...

5 hét után mennyire biztosan mutatja ki a terhességi teszt ha valaki terhes vagy nem terhes?

Figyelt kérdés
2014. márc. 2. 17:24
 1/8 anonim válasza:
5 Hét után szerintem 70%ra biztos
2014. márc. 2. 17:25
 2/8 anonim ***** válasza:
Öt hét után szerintem pontosan kimutatja, de ha nem akkor kettőt kéne csinálni, vagy elmenni dokihoz.
2014. márc. 2. 17:25
 3/8 A kérdező kommentje:
2 ot csinaltunk ...mindketto negativ
2014. márc. 2. 17:40
 4/8 anonim ***** válasza:
Én 5 hét után 100%-osra venném az eredményt. Sajnálom :(
2014. márc. 2. 18:17
 5/8 A kérdező kommentje:

koszonom ... mwg nemsszeretnenk gyereket . ugyhog y

meg nuem jell sajnalni

2014. márc. 2. 19:20
 6/8 anonim ***** válasza:

Akkor minél előbb orvos ,ne húzd annál rosszabb!!!

Na meg annak A pici életnek akinek már talán szívhangja is van!!

Bocsi de én 6-án megyek orvoshoz ,és kicsit lelkis vagyok!

Hány éves vagy?

2014. márc. 2. 21:40
 7/8 anonim ***** válasza:

5 hét után (aktustól számolva) is lehet negatív tesztet produkálni terhesség ellenére.

Pl. akkor ha rengeteg folyadékot iszol és nem sokkal az előtt már pisiltél, hogy a tesztet elvégeznéd.

De egyébként, betartva mindent (6-7 órán keresztül nem pisilsz, nem iszol sokat és úgy tesztelsz), ennyi idő után már 99,99 %-ra megbízhatsz az eredményben.

2014. márc. 3. 00:45
 8/8 anonim ***** válasza:
Jaj, ne írjatok mar butaságokat. Öt héttel az aktus utan már biztosat mutat a teszt még nagyon hìg vizelet esetében is. Egy dolog lehet, hogy a HCG nem választódik ki a vizeletben ezért a teszt negatív, de az illető terhes. Ez azonban olyan ritka, hogy ne is gondolj erre.
2014. márc. 3. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!