Kinos kerdes de fontos?
Figyelt kérdés
Korai terheseg jele lehet e vajon alando egesznapos szelentes?mar egy hete ez van melle neha megjon erzes.kb kethete kremes folyas tegnaptol emelyges.valaki esetleg terheseg elejen tapasztalt ilyet?2014. márc. 3. 10:05
2/6 A kérdező kommentje:
Egyszer valamikor egy topikban olvastam h volt olyan kismama aki nagyon sokat szelentet fel volt pufadva es neha bofogot es valoban terhes volt.
2014. márc. 3. 10:11
4/6 anonim válasza:
Nem. Mellesleg lehet, hogy ez is lesz, de ez nem terhességi jel. Főleg nem koraterhességé, amikor a baba mérete még nem befolyásolja az emésztést. Semmi ilyesmire nem alapoznék a helyedben.
5/6 piroska és a farkas válasza:
nekem kb 40 naposak a ciklusaim,és őszintén, fogalma sincs mikor volt peteérésem abban a hónapban, de a következő - nem várt - menstruáció előtt egy jó 10 nappal kezdődően annyira felpuffadtam még egy pohár víztől is, hogy elmentem hasi ulrahangra, mert azt hittem, vmi gyomorbajom van. Ott annyira tele voltam gázzal, hogy nem látták a méhemet....elküldtek nőgyógyászati kivizsgálásra, amire kb 1 héttel később el is mentem, akkor már látszott, hogy mi is a helyzet :) de ez a durva felfújódás legalább a 10. hétig tünet volt.
6/6 A kérdező kommentje:
Koszonom kedves utolso a valaszod h megosztotad.
Remenykedem mert nagyon gyanus velem ez a helyzet.
Meg varok tovabi valaszokat
:-)
2014. márc. 3. 17:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!