Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nagyon fontos, mikor menjek...

Nagyon fontos, mikor menjek orvoshoz?

Figyelt kérdés
Mikor érdemes,menni orvoshoz kb-3-hetes vagyok.Úgy értem mikor már az orvos is lát valamit??????

#fontos kérdés #mikor kell menni??
2012. júl. 7. 07:36
 1/10 anonim ***** válasza:
6-8 hét. De 3 hetes terhesség "nincs". Amikor kimarad a vérzésed, már minimum a 4. hétben vagy.
2012. júl. 7. 07:43
 2/10 anonim ***** válasza:
68%
Ha 3 hetes terhes vagy, akkor még is tudod, hogy terhes vagy. A dokik úgy számolják, hogy az utolsó mensi első napjától. Így amikor késik, akkor vagy 4 hetes kb. 6 hetesen mindenképp menj el dokihoz, hogy jó helyen van-e a baba.
 3/10 anonim ***** válasza:

3 hetes? Utolsó mensi 1. napjától számoljuk a terhességet.

Először csak megvastagodott méhnyálkahártyát lát. Én 7. héten mentem, akkor volt már szívhang is.

4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat
2012. júl. 7. 07:48
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom,hogy hogyan számolják az orvosok Én 20-án voltam együtt párommal azért gondolom,hogy még ilyen pici a terhességem .Csináltam teszteket mind pozitív
2012. júl. 7. 07:53
 6/10 anonim ***** válasza:
Mikor volt az utolsó menszid első napja?
2012. júl. 7. 10:11
 7/10 anonim ***** válasza:
2012. júl. 7. 10:33
 8/10 anonim ***** válasza:

Bár a babád (kb) 3 hete fogant,a terhességi kort az utolsó menstruáció első napjától számolják. Biztosat majd az 1. uh mond-nekem abból számították ki a szülés várható napját.

Az elmaradt menstruációkor kb 4 hetes terhes lehettél. A mensi elmaradása után 2 héttel már lehet látni egy kicsi lényt az uh-n,a szív is dobog már,de igazán 2. elmaradt után érdemes menni,a 8. héten,mert akkor már nagyobb,többet látsz belőle :-) Az enyém 19mm volt ekkor :-)

Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!

Üdv:3lányos & 9+2hkm

2012. júl. 7. 11:37
 9/10 anonim ***** válasza:
...az elsővel 10 hetesen voltam,és egyből kiszúrtam,már tökre emberi formája volt :-D
2012. júl. 7. 11:39
 10/10 anonim válasza:
Három hetesen már internetezel és tudsz írni/olvasni?
2012. júl. 22. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!