Fontos kérdés, kétségbeestem, kérhetem a véleményeteket?
Én vagyok a tegnapi inszemes. A spermát még péntek reggel adtuk le. Tehát ma már 2 naposak.
Lányok, nem hiszem el, de ma reggelre esett csak le 4 tizedet a hőm, tehát várhatóan holnap hajnalra reped meg a tüszőm.
Addigra már 3 naposak a spermák. Élhetnek még? Van remény?
A másik kérdésem, hogy van még talonban 3 tüszőm, amik kb. holnapra 21 mm-esek lesznek.
Követelni fogom a tüszőrepit, mert látjátok, hogy jártam repesztő nélkül. totál elcsesztük az időzítést, túl korán volt az inszem :(
Lányok, van esély a pénteki spermákkal holnap hajnalban megtermékenyülni???? Van még remény rá?????
Simán kibírhatják a fickók, csak NE STRESSZELJ! Tudom, baromi nehéz, de most pont nem idegeskedned kell. Nem a te kezedben van már a dolog, pihenj!
Ha megtermékenyülsz sem biztos hogy meg is marad a pici sajnos, ez a 6 hét másnak a kezében van! Nyugi, sikerülni fog, így állj hozzá!
Köszi!!!
Abban tudnátok tanácsod adni, hogy ha esetleg az a 3 tüsző kedden repedne, érdemes lenne kedden még egy inszemet csinálni?
hát ez az. szerintem sem :( cseszhetem az egész havi hormonozást, hasba szurkálást stb.
odavan az inszem :(
miért nem képes tüszőrepesztőt adni?????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!