Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A párod vagy te szerettél...

A párod vagy te szerettél volna előbb babát és hány évesek voltatok ekkor?

Figyelt kérdés
Az érdekelne,hogy a ti kapcsolatotokban a férfi vagy a nő hozta fel a témát,hogy nagyon szeretne már gyerkőcöt.
2009. dec. 12. 16:43
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Nálunk a férjem "ötlete" volt, és bizony kicsit győzködött mire mindketten ugyan úgy akartuk. Én 28, férjem 30 évesek vagyunk. 4 hónapos a kislányunk, és 13 éve vagyunk egy pár.

Nagyjából ennyi :))

2009. dec. 12. 16:53
 2/18 anonim ***** válasza:
Nálunk szerintem közös döntés volt, de általában a nagy kérdésekben a párom dönt!Így lehet hogy akkor is volt valami ráhatás, csak nem vettem észre!Akkor 22 voltam a párom 21, és akkor 4 éve éltünk együtt!Most 26 vagyok, és várjuk a második gyermekünket!Ő csak jött, nem volt tervezve, de egyértelmű volt hogy kell egy kistesó!
2009. dec. 12. 16:58
 3/18 anonim ***** válasza:

Az első csak úgy becsúszott az első páromtól.De a második???

Az úgy kezdődött, hogy mivel nekem volt gyerekem nem akartam megint két szék között a pad alá esni. Ő nagyon szeretett volna gyereket de én még vártam volna.10évvel idősebb nálam és úgy érezte le van maradva.Eldobta a fogamzásgátlót. Nem estem teherbe évekig, kissé meg is nyugodtam. Na de tavaly nyáron kész tények elé állított. Vagy szülök neki gyereket, vagy elválik. Befostam, elmentünk orvoshoz és a lombikprogramnak köszönhetően 5 hét múlva érkezik a babánk. Mostmár örülök, hogy tavaly rámijesztett, és minden rendben is van közöttünk.

44 évrsen lesz apuka.-)

2009. dec. 12. 17:05
 4/18 anonim ***** válasza:

Na lássuk csak ^^

Gyerekkori barátok voltunk/vagyunk és 15 évesen lett igazi fiú-lány barátságunk,de én egyből belé is estem,mint a...nem is tudom mi ^^...körülbelül mióta megszülettem tudom,hogy nekem az anyaság a hivatásom,de hát fiatal vagyok,voltam és mellőznöm kellett a gondolatot..évekig harcoltam a szerelmemért, már másfél éve vagyunk együtt, Szenteste jön a kis jézuska és hozza a fa alá Abigélt ^^.Nem terveztük, becsúszott,de ő jobban örült neki mint én,pedig én örültem neki a világon ezek szerint már csak a második legjobban ^^

Ada és Abigél

2009. dec. 12. 17:17
 5/18 anonim ***** válasza:
jajj az lemaradt,hogy én 21 vagyok Rolcsi pedig 20 ^^
2009. dec. 12. 17:17
 6/18 anonim ***** válasza:

Ada és Abigél!

Szeretem a válaszaidat!Már több helyen olvastam.Jó olvasni őket!Remélem a karácsonyi baba valóban karácsonyi lesz!Mi nem terveztük , mégis karácsonykor érkezett a lányom!Szép ajándék volt!

2009. dec. 12. 17:24
 7/18 anonim ***** válasza:

Nálunk még nincsen,de férjem szerette volna először jobban. 1.5éve hiába várjuk,nem akar jönni.:(

27évesek vagyunk mindketten.

2009. dec. 12. 17:25
 8/18 anonim ***** válasza:

köszi ^^ én meg remélem hamarabb kibújik,mert nem szeretnék szenteste és karácsony este és karácsony karácsony éjszaka a párom nélkül aludni és őrült nővérekkel felvértezve rettegni ^^ :D

A&A

2009. dec. 12. 17:54
 9/18 anonim ***** válasza:
Ada és Abigél!Nyugi aki karácsonykor szül a kórházban is karácsonyi hangulat lesz, és a nővérkék és a doki is valahogy más hangulatban van!Én szenteste még itthon voltam, de éjjel mentem szülni, és úgy örültek nekem, gyorsabban telt az ünnepi ügyelet, és tényleg más volt az az éjjel bent mint máskor!Ha esetleg akkor jönne hidd el, a baba kárpótol az összes elmulasztott karácsonyi dologért!Utána egész életedben minden ünnepet együtt tölthettek majd.!Erre gondolj!
2009. dec. 12. 18:35
 10/18 anonim ***** válasza:
Aranyos vagy,h nyugtatsz,remélem igazad lesz,megnyugtattál ^^ Vígasztaljon,hogy a kórház összes dolgozója ismeri anyumat,nem bánthatnak ^^:D Tudom,hogy ezentúl egy életre szóló karácsony szakad a nyakamba csak fura lesz,hogy pont az első lesz külön:(
2009. dec. 12. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!