A párod vagy te szerettél volna előbb babát és hány évesek voltatok ekkor?
Nálunk a férjem "ötlete" volt, és bizony kicsit győzködött mire mindketten ugyan úgy akartuk. Én 28, férjem 30 évesek vagyunk. 4 hónapos a kislányunk, és 13 éve vagyunk egy pár.
Nagyjából ennyi :))
Az első csak úgy becsúszott az első páromtól.De a második???
Az úgy kezdődött, hogy mivel nekem volt gyerekem nem akartam megint két szék között a pad alá esni. Ő nagyon szeretett volna gyereket de én még vártam volna.10évvel idősebb nálam és úgy érezte le van maradva.Eldobta a fogamzásgátlót. Nem estem teherbe évekig, kissé meg is nyugodtam. Na de tavaly nyáron kész tények elé állított. Vagy szülök neki gyereket, vagy elválik. Befostam, elmentünk orvoshoz és a lombikprogramnak köszönhetően 5 hét múlva érkezik a babánk. Mostmár örülök, hogy tavaly rámijesztett, és minden rendben is van közöttünk.
44 évrsen lesz apuka.-)
Na lássuk csak ^^
Gyerekkori barátok voltunk/vagyunk és 15 évesen lett igazi fiú-lány barátságunk,de én egyből belé is estem,mint a...nem is tudom mi ^^...körülbelül mióta megszülettem tudom,hogy nekem az anyaság a hivatásom,de hát fiatal vagyok,voltam és mellőznöm kellett a gondolatot..évekig harcoltam a szerelmemért, már másfél éve vagyunk együtt, Szenteste jön a kis jézuska és hozza a fa alá Abigélt ^^.Nem terveztük, becsúszott,de ő jobban örült neki mint én,pedig én örültem neki a világon ezek szerint már csak a második legjobban ^^
Ada és Abigél
Ada és Abigél!
Szeretem a válaszaidat!Már több helyen olvastam.Jó olvasni őket!Remélem a karácsonyi baba valóban karácsonyi lesz!Mi nem terveztük , mégis karácsonykor érkezett a lányom!Szép ajándék volt!
Nálunk még nincsen,de férjem szerette volna először jobban. 1.5éve hiába várjuk,nem akar jönni.:(
27évesek vagyunk mindketten.
köszi ^^ én meg remélem hamarabb kibújik,mert nem szeretnék szenteste és karácsony este és karácsony karácsony éjszaka a párom nélkül aludni és őrült nővérekkel felvértezve rettegni ^^ :D
A&A
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!