S:O:S Tegnap ota fáj a hasam alja, valamikor a gyomrom, lehet vetélés? és a vetélés mivel jár?
Pont ahogy írod.
Vérzés, erős görcs.
Ha ez a helyzet, már régen a kórházban lenne a helyed.
Csak valamikor el mul a fájdalom és vissza jön. Nekem már volt 1 vetélésem több mind 1 éve , az 5-6 hetesen ment el.
Most 10 hetes multam
Akkor én most nem értem. Mik a Te tüneteid?
1. Kis görcsök, amik elmúlnak és kész.
2. Van vérzés is.
Első esetben nem kell aggódni, csak nő a méhed, nyúlnak a szalagok.
Második esetben kórház.
ha. verzel es gorcsolsz azonnal doki! nekem 8 terhessegembol 7 nel vereztem gorcsoltem 6-7-8-10 hetesen
spontan veteles lett a vege! es inkabb egy potya ut a dokihoz mint a nagy baj utana!
Én nem itt kérdezősködnék, ha véreznék...
A terhességem elején kicsit én is véreztem, azonnal összecsomagolva indultam a kórházba, adtak injekciót, gyógyszert, és azt mondták, hogy reménykedjek.
A túlzott aggódásom eredménye pedig a most három hónapos kislányom, örülök, hogy nem gondolkodtam, hanem azonnal indultam.
Én a helyedben rögtön bemennék, inkább nézzenek hülyének, és mondják azt, hogy túlságosan aggódsz, minthogy baj legyen.
A hasam alja fáj és ég a gyomrom szedek utrogestant szájon át, és szedek magnerotott 3x1 és nospát 3x1
Vérzésem hála istenek nincsen , csak fájdogál a hasam.
Azt mondta a dokim ha kellemetlen a fájás és vérzés azonnal kórház vagy , ügyelet.
Nekem 5-6 hetesen volt 1 spontán vetélésem.Sajnos.
Most 10 hetes múltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!