Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Rózsaszínes folyás bajt jelent?

Rózsaszínes folyás bajt jelent?

Figyelt kérdés
Ma elég stresszes volt a munkahelyem. Haza értem és észre vettem, hogy picit rózsaszínes folyásom van. Nem voltunk mostanában együtt a párommal. Nőgyógyász csak jövőhéten kedden rendel. Ugye nincs baj?

2014. febr. 21. 14:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ha terhes vagy, akkor igen, ha nem, akkor nem feltétlenül.
2014. febr. 21. 14:49
 2/11 anonim ***** válasza:
Beágyadózás esetleg? Vagy lehet az erőlködéstől is...
2014. febr. 21. 14:49
 3/11 anonim ***** válasza:
*beágyazódás
2014. febr. 21. 14:50
 4/11 A kérdező kommentje:

Terhes vagyok. 8.hétben vagyok!

Emeltem ma nehezet, na meg elég stresszes volt a mai nap.

Elmehet a baba?

2014. febr. 21. 14:52
 5/11 anonim ***** válasza:
ha terhes vagy akkor irány a kórház!!!
2014. febr. 21. 14:58
 6/11 anonim ***** válasza:
Sajnos el! Minél hamarabb menj dokihoz, ügyelet! 8 hetes terhességnél már mindenképp emberszámba vesznek!
2014. febr. 21. 14:58
 7/11 anonim ***** válasza:

Terhessèg alatti bàrmennyi vèrzès esetèn,azonnal dokihoz kell menni!

Remèlem nincs baj! majd ird meg mi volt!

2014. febr. 21. 15:03
 8/11 anonim ***** válasza:
Szerintem menj orvoshoz.Én 1 hétig véreztem és már 7hetes voltam és elment a baba!Jobb megelőzni,nem szeretném ha te is így járnál.Szorítok neked,hogy minden rendbe legyen:)
2014. febr. 21. 18:06
 9/11 anonim ***** válasza:

Nekem is egy stresszes nap után reggelre halvány rózsaszín folyásom volt... rögtön kórház, katam utrogestant, így lekopogom minden rendbe jött, a vérzés elmúlt, a babám szépen fejlődik...

Szóval szerintem ne várj, irány a doki, ügyeleten is foglalkoznak majd veled...

2014. febr. 21. 19:58
 10/11 A kérdező kommentje:
Elég sok fehérfolyásom van és felfáztam ezért volt picit rózsaszínes a folyásom ami 2 óra alatt el is múlt. A doktornő azt mondta, hogy pihenjek sok gyümölcsőt és magnéziumot szedjek. Tehát nincs baj. Legelőször a hormonokat mondta, hogy azzal lesz a baj de aztán jobban megvizsgált, és kiderült hogy csak egy kisebb felfázás.
2014. febr. 22. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!