Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Enyhén rózsaszínes folyás,...

Enyhén rózsaszínes folyás, nemvárt előtt 4-5 nappal? Volt valakinek ilyen?

Figyelt kérdés
2013. nov. 27. 17:07
 1/6 anonim ***** válasza:
51%
Igen, sajnos mostanában...sajnos én azt olvastam,hogy napokkal a menszi előtt (de nem egy héttel) hormonproblémára utalhat. Nálam most kezdődött, már két menszi előtt tapasztaltam. Ha teheted, vizsgáltasd ki magad (sajnos én nem tehetem, külföldön élek, és ebben az országban nem végeznek ilyen vizsgálatot, nem kezelik ezt a problémát) Lehet sárgatest hormon hiányod van, ez azért nem jó, mert hamarabb leválik a nyákod és nem tud megtapadni a baba:(
2013. nov. 27. 17:21
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt, igaz tényleg minimális. Csak 1szer vettem észre. Nekem utána pozitív lett a teszt :) Sok sikert!
2013. nov. 27. 18:47
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Nekem is minimális, csak pisi után a wc papíron láttam egyszer.
2013. nov. 27. 19:42
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem ma barnás krémes folyásom volt ilyen volt az első babámnál is!Szorítok neked!

Mikor tezstelsz?

2013. nov. 27. 21:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem is volt, de sajnos nekem mindig menstruáció előjele volt. Drukkolok, hogy Neked ne az legyen! ;-)
2013. nov. 28. 07:13
 6/6 vaszily katalin ***** válasza:
menses elöjele,mikor mégközelebb a menses akor barnásabb,s ha sárga v,fehér felfázás,.azt tapasztaltam amikor este nics bugyi alváskor,mikor nem várod a menszeszt akor nincs folyás,és persze a tisztasági betét.a másik tapasztalat az mikor a tisztasági betétet tőb mint tiz nap,napi 1, használom folyásom kezt lenni.tisztasági is befolyásol.sok sikert.
2013. dec. 2. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!