Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hónap közepén és menstruáció...

Hónap közepén és menstruáció elött egy pár nappal rózsaszínes folyás?

Figyelt kérdés
Ilyen még nem volt. 23-re nem várom. Több mint fél éve nem védekezünk. Már volt missed ab-om. Lehet hogy végre sikerült a baba? Valakinek volt már ilyen?
2013. jún. 19. 22:36
 1/8 anonim ***** válasza:

Nekem ilyen volt a beágyazódás.:)

Nincs kizárva,hogy baba van a dologban.:)

2013. jún. 19. 22:37
 2/8 A kérdező kommentje:
Annyira izgulok :) A hasam is néha szurkál azt elfelejtettem írni.
2013. jún. 19. 22:43
 3/8 anonim ***** válasza:
:) kíváncsian várom veled a 23.-át.:)
2013. jún. 19. 22:45
 4/8 A kérdező kommentje:
Te is babát szeretnél?
2013. jún. 19. 22:50
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem.:) Azért,hogy neked legyen.Nekem van egy 7 hónapos lányom.:)
2013. jún. 20. 00:05
 6/8 A kérdező kommentje:
De jó neked. Ha nekem nem lett volna missed ab-om akkor február végén szültem volna. Sajnos már nem kell izgulni mert megjöt. Igaz ez nem olyan mint szokot lenni mert most csak nagyon gyenge és nekem az elején nagyon erős vérzésem szokott lenni. Megint egy hónapnak annyi. Köszi mindent kedves utolsó. Ment a zöld kezecske! :(
2013. jún. 20. 11:21
 7/8 anonim ***** válasza:
Ne add fel.Mikor nem számítasz rá akkor jön a pici.:) SOk sikert,remélem hamar összejön a bébi.:)
2013. jún. 20. 14:14
 8/8 A kérdező kommentje:
Remélem jönni fog a pici minnél hamarabb. Annyira rosszúl érzem magam miatta. Biztos velem van a baj :( Nagyon bánt ez a dolog.
2013. jún. 20. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!