Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen vitaminokat szedjek...

Ketrin Lakatos kérdése:

Milyen vitaminokat szedjek hogy teherbe essek?

Figyelt kérdés
Már 6honapja probálkozunk peteéréskor is együtt voltunk de nem estem még teherbe! kezdek félni, hogy valami baj van! elevit, folsav,c-vitamin,e-vitamin,vas! melyik mire jó? melyiket érdemes szedni? és egyszerre lehet-e szedni öket!

2014. febr. 28. 13:57
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, hogy irtatok! akkor attol, hogy vashiányom attol még teherbe eshetek?! hát azt hiszem tényleg az lesz, hogy nem fogok rá görcsölni. de olyan rosz csak várni.....! kedves 2. válaszoló milyen vizsgálatokat csináltak? remélem ösze jön nektek is a baba :)
2014. márc. 1. 06:54
 12/14 Picsusz ***** válasza:
Második vagyok:volt hormon,pajzsmirigy,cukor,clamydia vizsgálat,férjemnek sperma vizsgálat,meg nemrég voltam laparoszkópiás átjárhatósági műtéten,de ott is minden rendben van.Legközelebbi az inszem lenne nekünk,de azzal én még várnék.Neked is szorítok,hogy minél hamarabb összejöjjön a baba.
2014. márc. 1. 08:28
 13/14 anonim ***** válasza:
szia.nálunk úgy volt, hogy aug-ban belevágtunk, elkezdtem szedni az elevitet és folsavat mellé, októberben már pozitívat teszteltem.nem szabad elkeseredni ha nem jön olyan hamar.minden nő más.mi is próbálkozunk most álltunk neki, csak napi egy elevitet szedek.remélem hamar sikerülni fog.tényleg figyeld a tested és ne görcsölj rá csak szeressétek egymást!:) mihamarabbi babásodást
2014. márc. 1. 20:22
 14/14 Napsugar11 válasza:

Sziasztok. Kicsit kilógok a sorból, daganatos betegekkel foglalkozom, és nem vagyok érintett. Bár az első baba után amikor a 2.-at szerettük volna, átmentem ezen az izgalmon, mert 3 évig kitartóan próbálkoztunk, mire áldott állapotba kerültem, de akkor egyszerre ketten is érkeztek, kárpótolva minket a várakozásért. :)

Ami miatt írok, az a barátnőm, és több olyan hölgy, akik reménytelenül várnak a kis "pocaklakóra".

A barátnőmnek 2008-ban megszűnt a menstruációja. Orvostól orvosig jártak, de semmi megoldást nem találtak arra, hogy kisbabája legyen. Hormonkezelést javasoltak, majd hivatalosan is meddőnek nyilvánították. Szerencséjére találtak egy olyan "információs kapszulát", ami úgy működik, hogy képessé teszi a sejtciklusra hatva a hibák kijavítását, és ezzel a módszerrel végre elérte, hogy már 13 hetes terhes. Most nagyon boldog, mert enélkül úgy érzi, ez nem sikerült volna.

Egy ismerősömnek is ajánlottam ezt, neki a miómája a felére csökkent 2 hónap alatt, de pl. egy barátnőmnek ugyanennyi idő alatt a férfi ökölnyi miómája teljesen eltűnt az orvosa legnagyobb csodálkozására. Karácsony előtt akarták műteni, úgyhogy ez igazi karácsonyi ajándék volt neki...

A kapszula nevét privátban szívesen megadom, hátha sikerül valakinek segíteni ezzel. Én szívből remélem. De aki a barátnőmmel szeretne beszélni, mert esetleg nem hisz nekem, biztosan megengedi, hogy felhívja.

2014. márc. 9. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!