Mijen vitaminokat szedjek? Mert az elevitröl nem sok jót hallottam
GRATULÁLOK!menj orvoshoz akár már holnap.
nemtudom milyen nem jókat hallottál az elevitről én azt szedem, meg vagyok vele elégedve.a gravidával kezdtem, de attól rosszúl voltam.de mindenkinek máshogy reagál a szervezete mindenre.ha esetleg azt hallottad az elevitről hogy hízni lehet tőle, hát ez hajlam kérdése.ha hajlamos vagy a hízásra, esélyes hogy hízól, ha nem vagy hajlamos a hízásra mindegy mit eszel,szedsz.
23hetes kismama, boldog babavárást, mégegyszer GRATULÁLOK
Én csak magne B6ot szedtem a rosszullétek kordában tartására,és most néha egy kis vasat.Nem tartom jónak egyik terhesvitamint sem.Jön a nyár,és a gyümölcsszezon...inkább sok,vegyszermentes zöldséget és gyümölcsöt egyél,én már alig várom őket.
Jah,és menj dokihoz amint lehet!Grat a kicsihez!
első válaszoló vagyok.
nem korai a doki 5hetesen.a tehes vitaminról akkor érdeklődj az orvosnál, beszéld meg vele, mit javasól.
GRAT :D
Gratulálok a babádhoz!:-))
Amúgy én is Elevitet szedtem, nem volt vele semmi gondom. Igaz, csak a 16. hétig szedtem rendszeresen, azóta csak hébe-hóba. Nekem amúgy a dokim nem mondott róla rosszat, csak én szedek egyéb táplálékkiegészítőt (Flavon Kids) és abban benne van minden, ami kell és még sokkal jobb is, mint a terhesvitaminok.
A folsav szedésére azért figyelj, mert az nagyon kell ahhoz, hogy a babád egészséges legyen, segít az idegcső-záródási rendellenességek megelőzésében(nyitott gerinc).
Én feltétlenül elmennék dokihoz, bár igaz, én csak akkor hittem el igazán, hogy valóban babám lesz, amikor a doki is igazolta és megláttam az uh-n... Földöntúli élmény volt, hogy az a kis babszem ott benn tényleg az enyém!
Boldog babavárást!
25 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!