Ki mennyi ideig probálkozott mig teherbe nem esett? Mi a véleményetek az elevitről? Illetve mennyira nagy baj az ha párotok dohányzik? Szerintetek mennyire az igaz hogy minnél jobban akarod annál jobban nem fog összejönni?
Sziasztok!párommal áprilistól tervezzük a babát már nagyon sok mindennek utána néztem de azért kiváncsi vagyok a véleményetekre,tapasztalatokra.
Én nagyon gondolkozom azon hogy el kezdjem szedni az elevitet mert az később a babának is csak jó lehet. mennyire fontos h be tartsuk a normális étrendet itt gondolok arra h tényleg nem ajánlott pl a meki illetve egy jó kis sült kolbász:)...
Valamint a párom elég régóta dohányzik meg napi 2kávét iszik én egyáltalán... ez befolyásolja a teherbe esést.?
Mi 5 hónapig próbálkoztunk az utolsó 2 hónapba el kezdtem szedni az elevitet! Szerintem tényleg segített! A párom nem de én dohányoztam pont a pozitív tesz elött 2 héttel tettem le!
Ne stesszel rajta tényleg nem tesz jót!!Én is stesszeltem egy ideig majd a párom bejelentett ha eddig nem jött össze ebbe a hónapba nem is fog mert ő foci vb-t fog nézni! Belenyugodtam hogy most nem!! És bumm abba a hónapba jött össze! Ne görcsölj rá az a lényeg! 38hkm
Ujra az első vagyok!! Stessz nem a legjobb de én például vállalkozó vagyok! Nem egy stresszmentes munka! Azt tudom tanácsolni hogy a munkát a munkahelyen kell hagyni!
Az elevit pedig tényleg használ nekem a dokim ajánlotta! Feltölti a szervezetet vitaminokkal és ásványi anyagokkal ami elősegiti a megfoganást! Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!