Van okunk felni? (bovebben lent)
Figyelt kérdés
szoval 2 hete a baratnommel vedekezes nelkul kozosultunk (ami annyibol allt, hogy kb. 2 percig rajta volt a farkamon) eszbekaptunk, hogy ez felelotlenseg es abbahagytuk! nem mentem el benne!! az elovaladek se hiszem hogy tartalmazott spermat mert az utolso ejakulaciom ota kb. 4x pisiltem. annyit meg hogy baratnom menstruaciojanak elotte nap lett vefe szoval kb. a ciklusanak a 8. napjan jartunk. csinaltunk tesztet (x-epil) ma, negativ lett...erdemes lenne ujra tesztelni vagy nem?2014. febr. 27. 19:01
1/7 anonim válasza:
Túl reagáljátok. Nem kell teszt.
2/7 anonim válasza:
ha az megnyugtat titeket, akkor tesztlejetek, főleg azért is, mert a terhességi hormon 12-14 nap után jelenik meg tutira kimutatható eredménnyel. Ha ugyan van. A 8. nap elég "szűk".
Másrészt szerintem megint negativ lesz.
3/7 anonim válasza:
"van is okod az izgalomraaaa" :D
4/7 A kérdező kommentje:
jok ezek a poenok:)
2014. febr. 27. 19:03
6/7 A kérdező kommentje:
a 14. napon tesztelt az aktus utan:) de koszonom az ertelmes valaszokat:)
2014. febr. 27. 19:12
7/7 anonim válasza:
Elég pici esély van rá h terhes, de ha ezen stresszel akkor attól is késhet a menstruációja. Sztem se terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!